|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Niestabilność szczytowo obrotowa u małych psów...
U mojego półrocznego ratlerka 4 m-ce temu wykryto niestabilność szczytowo obrotową c1 i c2 Dziunia miła juz operacje mnóstwo gorsetów, niestety 5 dni temu okazało się że pęłkła kość i albo druga operacja albo się ta zabliźni albo ....
bardzo zadka choroba i mało opinii na jej temat, może ktoś przeżł coś podobnego i zechce się podzielić wiadomożciami. nie wiem co robić . pozdrawiam wszystkie Wizazanki |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Niestabilność szczytowo obrotowa u małych psów...
Jest mi bardzo smutno ,że cierpisz.Smutno jeszcze z tego powodu ,że nikt tu nie pisze,bo może mógłby ci pomóc. Słuchaj bądź dobrej myśli. Jeśli masz zaufanie do weterynarza to myślę ,że możesz zrobić operację.Jeśli jednak nie jesteś pewna tego weterynarza,poszukaj specjalisty.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
słuchaj wpisz w google "niestabilność szczytowo obrotowa" ,może tam znajdziesz coś czego szukasz.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
http://www.weterynaria.elamed.pl/str...talog-626.html to strona ,w której może znajdziesz to czego szukałaś.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
skąd jesteś? wiem, że u mnie na uczelni (Wwa) jedna doktorka zajmuje się więzadłami stawu szczytowo- obrotowego etc (ale w sensie badania, nie leczenia)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.