|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() WSHE w Łodzi...filia w Lidzbarku Warmińskim!!!
czesc dziewczynki
![]() czy ktos studiuje na WSHE w Łodzi w Lidzbarku Warmińskim ![]() jak tam zapraszam na forum i na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: WSHE w Łodzi...filia w Lidzbarku Warmińskim!!!
Ja studiuje na filii WSHE ale nie w Łodzi ani w Lidzbarku War.
![]()
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() podoba mi sie ![]() a Ty co studiujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Administracje. Zajęcia dość nietypowe,zwłaszcza jeśli chodzi o coś takiego jak Działa Twórcze. Czy u Ciebie też coś takiego jest?
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nio mam przewidziane w semetrze ale jeszcze nie wiem co to beda za zajecia ale podobno fajne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
No miałam...Ale raczej są to zajęcia dla tych którzy fascynują się w tych psychologicznych bzdurach. Ja jestem realistką,także te wszystkie dziwne ćwiczenia mające na celu pobudzenie naszej wyobraźni itp. nie są dla mnie.
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() typu jestes na bezludnej wspie i masz tylko kartke papieru co z nia robisz ![]() zgniatasz w kulke, odbijasz, rzucasz w okreslony cel i tak dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
po prostu Łinli
|
ja studiuje w filii WSHE w Gdańsku i muszę powiedzieć, że jest okropnie
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zajecia złe czy jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
po prostu Łinli
|
no cóż...zacznę może od budynku, choć nie jest to najważniejsze ale najbardziej rzuca sie w oczy na początku, poza tym jak każda kobieta zwracam uwagę na takie rzeczy
![]() no więc toalety to jest koszmar. Jeśli siedzisz w tej szkole dwa dni pod rząd od rana do wieczora to jednak masz tego dosyć. Śmierdzi okrutnie, brudno, ani papieru ani mydła ani nic. Koszmar, jak jakaś toaleta na dworcu ![]() wykład- aula- same krzesła bez zadnych blatów/stolików, nie ma jak notować. brak nagłośnienia-nic nie słychać, Pani dr musi niemal krzyczeć. brak tablicy- Pani doktor nie ma na czym pisać teraz najważniejsze-poziom nauczania. Niestety niski. Mam wrażenie po drugiem zjeździe, ze nie wymagają od nas zupełnie niczego. Miałam nadzieję poszerzyć swoją wiedzę na studiach magisterskich i to sporo, a tu sie okazuje że ta szkoła mi w tym nie pomoże. Studiuję filologię angielską a wykłady są po polsku ![]() wykładowcy przychodzą kompletnie nieprzygotowani. To trzeba by było zobaczyc, nie da sie tego opisać. Przyjeżdzam specjalnie na jedne zajecia na których zamist cokolwiek robić rozmawiamy o bzdurach, Pani karze nam iść na kawę żeby zleciał czas by na końcu puscić nas jeszcze 40 min szybciej do domu, bo nie wie co ma z nami robić... no coś tu jest nie tak. to tylko niektóre z minusów. plusów na razie nie widzę
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma co sie dziwic... u mnie lazienki i poziom nauczania narazie ok ale sale strasznie małe... gniezdzimy sie w jednej malej sali ok 40 osob... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie sale nie są ogrzewane i niestety nie pozostaje nic innego jak całe zajęcia przesiedzieć w kurtce,nierzadko w rękawiczkach... Niestety wszystko słabo jest zorganizowane. Ad poziomu nauczania narazie się nie wypowiem.Czas pokaże
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.