|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Włamanie do skrzynki pocztowej i nieciekawe towarzystwo :/
Witajcie. Właśnie wracam do domu a tu co? Ktoś mi się włamał do skrzynki pocztowej!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu ale moje osiedle od początku wakacji stało się jakąś wylęgarnią chuliganów i dresów!!! Jakoś na początku tego roku zrobili koło mojego bloku monopolowy czynny praktycznie całą dobę. I zbiera się takie towarzystwo pod tym sklepem, siedzą na placu zabaw na ławkach i piją, siedzą w krzakach i piją, obok przychodni też siedzą i piją i podobno sprzedają prochy. A potem wydzierają się pod blokami. Ludzie się boją, dzieci też, bo coś tam czasem zaczepiają (np. do mnie ostatnio jakiś jeden krzyczał, że "po 3 browarze mu cycki pokażę" ![]() Czy u Was też się tak dzieje? Czy tylko moje osiedle jest wylęgarnią jakiś dresów, ćpunów i złodziei? Kiedyś tego tutaj nie było. Dobrze, że się wyprowadzam za 2tyg bo nerwowo to bym chyba dłużej nie wytrzymała do października albo i dłużej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Włamanie do skrzynki pocztowej i nieciekawe towarzystwo :/
od kiedy polecony zostawia się w skrzynce?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Skoro czekalas na polecony to chyba listonosz nie zostawial by Ci tego wskrzynce, tymbardziej, ze musisz podpisac odbior
![]() Takie towarzystwo pojawia sie w kazdym miescie.... nie jestes jedyna, ktora ma pod blokiem dresow i cpownow.... nie wiem jak mamy Ci tu pomoc????? Jak robia komus krzywde to wystarczy zadzwonic na policje/straz miejska ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Co najwyżej awizo złodziej mógł wziąźć - z którego i tak korzyści mieć nie będzie
![]() A na chuliganów itp wzywać policje, wzywać... Wziąźć małoletniego wysłać po piwo do tego sklepu - jeżeli mu sprzedadzą <do tego to nagrać jakąś super micro kamerą> - zgłosić - odbiorą koncesje na alkohol i po problemie na jakiś czas. Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-08-01 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A o przeslyke sie nie martw bo byla przeslana poleconym czyli musisz podpisac sie ze odebralas przeslyke . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
mozesz anonimowo dzwonic na policje..
zreszta czemu sie przejmujesz skoro zaraz sie wyprowadzisz? ![]() szystko okaze sie tylko złym wspomnieniem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mieszkalam kiedys w blokach, bylo dokladnie to samo. Ciesz sie, ze sie wyprowadzasz, pomysl, ze inni nie maja tyle szczescia i musza tam zostac. Co oni maja powiedziec?
A co do samej sprawy, poki mieszkasz i Ci to przeszkadza - dzwon na straz miejska - oni od tego sa.
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Polecone chyba można zostawiać w skrzynce jeśli adresat wyrazi na poczcie taką wolę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Listonosz nie może zostwiać listów poleconych ani żadnych przesyłek w skrzynce. Odbiór musi być potwierdzony podpisem..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.