|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pomocy!!!!
Hey!!! Mam do was pytanko (może ktos się orientuje)...Dostałam wezwanie do sądu w charakterze światka. Zależy mi na tym aby nie musieć zeznawać (ze względów osobistych)...Na ławie oskarżonych zasiądzie ktoś bardzo mi bliski...Nie mam w planie go oskarżać, ale także bardzo nie chcę zeznawać...Czy jest jakiś sposób by tego uniknąć.Czy lekarz może wypisać mi jakieś zaświadczenie???Dodam że przez blisko rok uczęszczałam do psychologa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hah oglądam Sędzię Annę Marię Wesołowską i tam zawsze na początku pada pytanie: czy jest pan/pani spokrewniona z oskarżonym? jeśli tak to ma pani prawo odmowy składania zeznań
![]() także możesz odmówić.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeśli jesteś spokrewniona z oskarżonym - możesz odmówić zeznań, jak wspomniały dziewczyny.
Przy czym jeśli jest to osoba bliska [chłopak, koleżanka] to takiej możliwości nie ma. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
A to nie zalezy od rodzaju sprawy?
![]() Ja bym Ci radzila zapytac jakiegos radce prawnego, przy Uniwersytetach, gdzie wykladany jest kierunek Prawo czego studenci maja swoje "kola", czy jak to nazwac, udzielaja darmowych porad prawnych.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nie jestem nikim z rodziny...to osoba bliska mi w innym tego słowa znaczeniu...ale moze wiecie czy zaswiadczenie od lekarza o niemożności do wystąpienia moze mnie zwiolnic od zeznawania???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a bede musiała zeznawac przy wszystkich???czy moze bede mogła na osobnosci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gorzej, jeśli bliska osoba się nie przyzna, a Ty powiesz co i jak ![]() Powiedz, że nic nie wiesz i już :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
chce powiedziec ze nic nie wiem ale nie wiem czy dam rade......z reszta boje sie ze powiem cos nie tak... zwlaszcza ze za falszywe zeznania jest kara..
boze..... Edytowane przez drazyboss Czas edycji: 2009-03-25 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Powiesz co wiesz w tej sprawie i już...jak się denerwujesz przy wystąpieniach a wiesz coś w danej sporawie to raczej nie próbuj udawać, że nic nie wiesz...bo jak się wyda to możesz ieć nieprzyjemności tylko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.