|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
+++ WISH LISTA +++ Miśka84 +++ ZAPRASZAM +++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
WATEK NIEAKTUALNY!!!
Przede wszystkim szukam tylko ciuszków w naprawdę bdb stanie, ew. dobry +. Nie szukam ciuchow sportowych czy bluzek i swetrów "pod szyję" oraz biżuterii psrebrzanej czy pozłacanej (mam uczulenie na metal). Szukam raczej jednokolorowych ciuszków. Przepraszam jeżeli jestem wybredna, ale teraz jest tyle wyprzezdaży, że na bieżąco kupuję sobie ciuszki i mam ich sporo, więc szukam tylko tego, co mi się rzeczywiście przyda ![]() W moim stylu są głownie ciuszki w stylu Stradivariusa, Bershki, Orsay'a, Pull&Bear ![]() WISHLISTA : CIUSZKI - PILNIE POSZUKIWANE : ~~ srebrna, czarna lakierowana kopertówka, najb z kokardką !!! ~~ srebrny pasek oraz czarny gruby, chętnie lakierowany !!! ~~ SWETERKI Z BUFIASTYMI RĘKAWKAMI !!! - SZARE/CZARNE /BRĄZOWE/BEŻOWE/FIOLETOWE SASZKI/KOZAKI/BOTKI - roz. 40-41, na PŁASKIEJ podeszwie - do 3 cm - ciekawa BLUZECZKA - KIMONKO oraz SWETREKI - KIMONKA ) - ELEGANCKIE MARYNARKI - MODNE Z PASKIEM W TALII LUB GRZYBKI - TUNIKI WIĄZANE POD BIUSTEM - SREBRNA/ZŁOTA /różowa TORBA - NAJB. Z KOKARDKĄ TALLY !!! - JEANS RURKI JEANSOWE R. 40-42 - B. DŁUGIE!!! - SWETEREK BEZ DEKOLTU Z BUFIASTYMI RĘKAWKAMI w stylu Japan, jednokolorowy - BLUZKI/SWETERKI - TUNIKI Z DEKOLTAMI NA ZATRZASKI/GUZIKI Z CYRKONII ~~ wszelkie bajeranckie ciuszki, dobre gatunkowo ~~ SŁODKI ZEGAREK - Playboy, Hello Kitty itp ![]() ~~ imprezowa bluzeczka z cekinami i dekoltem ![]() ~~ sukienka na wesele (mini ![]() KOSMETYKI: ~~ RÓŻ do policzków - średnia i górna półka - chętnie bourjois w odcieniach średniego różu, tbs, lancome ~~ THERM LINE II ~~ Tabletki na włosy-cerę-paznokcie - np. Skrzypovita itp. ~~ perfumy - tylko górna półka (mogą być resztki za odlewki dziękuję) - zwł. CAT DELUXE AT NIGHT !!! b. spears i in, raczej słodkie ~~ peeling do twarzy - mogą być miniaturki ~~ czarny i srebrny cień - górno i średniopółkowe ~~ przyspieszacze i utrwalacze opalania ~~ masełka do ciała pachnące - chętnie farmona, aquaolina, yr ~~ balsamy rozświetlające - może być dove, avon ~~ pielęgacja - może być avon ~~ nabłyszczacze i kosmetyki wygładzające włosy - chętnie profesjonalne ~~ MATRIX sleek - szampon, odzywka, maska, krem, nabłyszczacz - chętnie odlewki ~~ FAROUK - wszelkie kosmetyki z jedwabiem do włosów ~~ kolorówka w odcieniach beżu - brązu - złota Za coś z wish listy chętnie oddam też kosmetyki z wątku kosmetycznego ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-11-19 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: +++ WISH LISTA +++ Miśka84 +++ ZAPRASZAM +++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++
mam u siebie perfumy YR neonatura ( nie wiem czy to wystarczajaca wysoko pułka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Dot.: +++ WISH LISTA +++ Miśka84 +++ ZAPRASZAM +++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam 2x słodkie perfumki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
mam:
~~ przyspieszacze i utrwalacze opalania ~~ kolorówka w odcieniach beżu - brązu ~~ peeling do twarzy(poza watkiem)
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
mam perfumy YR Grean Tea (poza wątkiem) jeżeli jesteś zainteresowana daj znać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Ma Któraś coś czego szukam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.