|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Oddam czarne szpilki, 40.
* Czarne szpilki rozm. 40, wiązane w kostce na gumkę imitującą rzemyk, obcas 8 cm. Kupione w Gemo CH Janki.
Miałam je na sobie 2 razy. * kolczyki duże koła srebrne cienkie, średnica 10 cm., zapinane na motylek. Najchętniej na mniejsze (ok.6 cm.) a grubsze. Foto na życzenie. * Tunika H&M 46, w pomarańczowo-fioletowe kwiaty na białym tle, przewiązywana w pasie tasiemką, z wiosenno-letniej kolekcji 2008. Stan idealny, miałam ją na sobie tylko raz. SZUKAM: Rozważę wszystkie propozycje. -kosmetyków (wish lista w wątku kosmetycznym) -dużej najlepiej lakierowanej koperty - dużych toreb - tunik, sukienek, longów 38-44 - biżuterii drewnianej i z kamieni naturalnych, mile widziana hand made. Edytowane przez lady_poison Czas edycji: 2010-01-17 o 17:24 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Oddam czarne szpilki, 40.
coś u mnie za szpilki
![]()
"kobita nie kuń. nie musi być pikna. pikne kunie sie w stajni trzyma. kobita, panie, musi być, no, rasowa" mój mały kramik <3 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12701007 ZDAŁAM! Szumacher za kierownicą ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
|
Hej dziewczyny, przepraszam że tak późno.
Czarna Anielico , niestety nic u Ciebie nie znalazłam.Zaakrecona - u Ciebie podoba mi się kopertówka(torebka) + fioletowy long z guziczkami. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
hej
coś u mnie zapraszam do wszystkich moich wątków ..
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.