|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Konkurs i loteria
hej, koleżanka mi dziś podklepała linka (REDDS) i kazała kupić reddsa promocyjnego i się zarejestrować na stronce. ja trochę czasu nie mam aktualnie, więc wezmę udział pewnie tylko w loterii, ale od razu sobie pomyślałam o wizażankach i tym podforum
![]() bo jakby drugi etap tej zabawy to jest konkursidło. należy nadesłać własnoręcznie zrobioną pracę. jest wiele kategorii oprócz standardowej fotografii, plakatu, poezji czy śpiewu jest też MODA! czyli można coś zrobić, zaprojektować samemu (ubranko, kolczyki, dodatki, zastanawiam się czy może własnie makijaż też się da, ale chyba tak - to by trzeba było luknąć do regulaminu) i zapodać na stronę. oceny dokonują i internauci i jury. nagrody są super, więc warto wziąć udział. wg mnie fajna sprawa ps. własnie zobaczyłam, już tam są jakieś "prace" i makijaż na to wygląda, że też można |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Konkurs i loteria
aż tam weszłam z ciekawości bo to coś nietypowego, tylko długo strona mi się ładuje. ale fotki w modzie niektóre niezłe, szkoda, że ja już od dawna nic nie uszyłam, bo pomysły mi się skończyły... niby zawsze mogę wystartować w innej dziedzinie, bo jestem wszechstronna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.