|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ambre Solair do nóg - samoopalacz czy krem brązujący?
Witam!
Bardzo Was proszę o poradę: kupiłam samoopalacz Garniera do nóg AMBRE SOLAIR, 125 ml w tubce. Jest świetny, dodaje blasku, ma śliczne drobingi, no i pięknie barwi skórę. ALE! To jest chyba krem brązujący, a nie samoopalacz! Posmarowałam się nim po kąpieli, wieczorem - następnego dnia po południu wzięłam prysznic, no i ZMYŁAM z siebie całą opaleniznę. Czy Wy też tak macie? Anja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Ambre Solair do nóg - samoopalacz czy krem brązujący?
ja tez go uzywam, faktycznie troche sie zmywa,( ale rownomiernie).Wieczorem nakładam balsam nawilżający, a codziennie rano nakladam ten samoopalacz, czasami co drugi dzień, wiec efekt jest oki. Właściwie mam wrazenie, że zmywa się ten "połysk". Poza tym bardzo go lubie, bo daje bardzo naturalny efekt, który w zasadzie jest widoczny od razu, ciepły kolorek, bez smug. Uzywam juz 3 tubkę. Do nóg rewelacja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Allegro,
ja boję się nim smarować rano, ponieważ brudzi ubranie - jak sobie radzisz z tym problemem? Faktycznie efekt zaraz po nałożeniu jest najlepszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
z tym jakos sobie radze. Po prysznicu smaruje nogi samoopalaczem, czekam 10 min az sie wchłonie, potem lekko przykładam rozłożoną chusteczke higieniczną lub ręcznik papierowy do nóg. Jesli zakładam białe spodnie, czekam troszke dłuzej, ale kiedy nie mam czasu, "bawie" sie własnie z chusteczką, co zajmuje mi 3 min, a póżniej ubrania właściwie się nie brudzą. Zreszta zauwazyłam, że samoopalacz ten dobrze sie spiera, jesli juz cos sie pobrudzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.