|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Witajcie!!!
Uff jak to dobrze znow tu na Wizazu sibie siedziec. Jestem juz za oceanem, w krainie hamburgerow i $. Czuje sie na razie jak zagubione, prowincjonalne dzieciatko, zwlaszcza po tym jak zobaczylam Las Vegas. Oj tak daleko nam Polakom do ich beztroski. Nie wiem ile potrwa aklimatyzacja, ale mam nadzieje nie tracic z Wami kontaktu. Caluje mocno! Do nastepnej sesji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Witajcie!!!
Pozdrów od nas wujka Sama
![]() Aklimatyzacja potrwa zapewne kilka tygodni, ale kiedy wrócisz do ojczyzny, to będziesz się przyzwyczajać latami do tych ponurych, nieszczęśliwych twarzy na ulicach... Dlatego korzystaj ile sił! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oh, Zlosliwcze... zgadzam sie, ze nienalezymy do najszczesliwszych narodow na swiecie, ale ciagle patrzenie na "mechaniczne" usmiechy nie sprawia przyjemnosci...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
ania.j napisał(a):
> Oh, Zlosliwcze... zgadzam sie, ze nienalezymy do najszczesliwszych narodow na swiecie, ale ciagle patrzenie na "mechaniczne" usmiechy nie sprawia przyjemnosci... > ![]() Nasza wada narodowa, to wlasnie takie zalozenie, ze te usmiechy sa sztuczne i mechaniczne. Z moich doswiadczen wynika, ze niekoniecznie tak jest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wiem, wiem, jestem "obciazona" moja mala tesknota.
Ale o co ja sie wlasciwie martwie - juz za niecaly miesiac wakacje w Krakowie! uuuuhuuu! Zmykam do luzia i milego dnia Ci zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej Lee Loo
![]() Początki zawsze są trudne, wiem to z autopsji ![]() ![]() I pamiętaj, że zawsze masz nas tutaj na wizażu ![]() Cmoczki ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za slowa otuchy... Wlasnie mieszkamy u znajomych, do momentu wynajecia mieszkania. Dobrze ze komputerek maja
![]() Caluski, Leeloo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.