|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Palenie na siłowni??
Hej! Zakladam temat na plotkowym, bo wiec ze zaglada tu wiecej wizazanek niz na fitness a temat nadaje sie moim zdaniem zarowno tu tam jak i tu
![]() Mianowicie... chodze od dluzszego czasu na silownie i stal sie dla mnie nie do zniesienia fakt, ze pracownicy silowni pala w pomieszczeniu... Oczywiscie nie bezczelnie na sali, ale w przedsionku obok recepcji, ktorego drzwi wychodza na silownie... Nieprzyjemny zapach papierosow (i dym!) rozprzestrzenia sie po calej sali Ja jestem osoba glownie biegajaca (i do tego nieznoszaca papierosow....) i jak biegam, wiadomo, oddycham glownie ustami i jak poczuje ten nieprzyjemny zapach i smak....jednym slowem bardzo mi to przeszkadza... Szczerze przyznam, ze nigdy nie zwracalam sie z tym problemem do pracownikow (czyli wlasnie osob ktore sobie popalaja...), ale nie slyszalam tez nigdy zeby ktos jeszcze sie uskazral (moze dlatego ze chodze w godzinach porannych, kiedy jest malo ludzi). Dodam jeszcze ze ci wlasnie pracownicy sa niesympatyczni...a ja nie chce niepotrzebnych konfliktow, bo lubie silownie sama w sobie, jest dobrze wyposazona, wyremontowana, czysta i mam do niej dobry dojazd, nie chcialabym wiec z niej rezygnowac. Tylko te nieszczesne papierosy... Co Wy byscie zrobily na moim miejscu? Ja wczoraj wyslalam maila z prosba o wychodzenie na dwor w celu zapalenia papierosa, ale nie wiem czy bedzie to mialo jakis skutek... Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Palenie na siłowni??
Napisz skarge do wlascicieli chyba ze ci palacze to sa wlasciciele.
byc moze innym uzytkownikom silowni tez to przeszkadza ,pogadaj z innymi ,w grupie sila.wlasciciel bylby glupcem gdyby dla papieroow wypuscila klinetow do konkurencji. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy co to za ludzie. Skoro piszesz, że są niesympatyczni to zwrócenie im bezpośrednio uwagi może mieć później nieprzyjemne skutki.
Poczekaj na reakcję po otrzymaniu tego meila, jak nic się nie zmieni to ja bym jednak zmieniła siłownie. Co z tego, że czysta i dobrze wyposażona, jak ćwiczenie tam przyniesie Twojemu zdrowiu więcej szkód niż korzyści. Btw. Trochę mnie dziwi, że ludzie nastawieni na sport, pracujący w siłowni, tak strasznie palą, że całe pomieszczenie tonie w dymie. To ci dopiero sportowcy.
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Zrobiłabym awanturę,zażądała oddania kasy i zmieniłabym siłownię.
innej drogi nie ma i tak sie nie zastosują. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.

Ja jestem osoba glownie biegajaca (i do tego nieznoszaca papierosow....) i jak biegam, wiadomo, oddycham glownie ustami i jak poczuje ten nieprzyjemny zapach i smak....jednym slowem bardzo mi to przeszkadza...