|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wf na studia.
witam.mam jedno pytanie odnośnie wf na studiach.a właściwie w liceum.czy jeśli ma się przez 3 lata zwolnienie z wf w liceum można się dostać na reżyserię, fotografię lub inne z tego typu? bardzo proszę o odpowiedź, zależy mi na tym. z góry dziękuję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wf na studia.
a co ma wf do rezyseri,fotografi itd??
to raczej nie ma znaczenia..
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
też tak sądzę.ale jedna moja znajoma mówiła, że jej siostra się nie mogła dostać na studia właśnie z powodu wf-u.nie miała oceny...nie wiem czy to prawda.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedno do drugiego chyba ma sie nijak... ale moge sie mylic ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
nijak się ma wf do kierunków które wymieniłaś.
ja rozumiem jakbyś szła na awf to wtedy faktycznie byłby problem ale nie na reżyserii czy fotografii. nie słuchaj się koleżanek a jak masz jakieś wątpliwości to najlepiej sprawdź u źródła czyli zadzwoń na uczelnię na którą chcesz zdawać.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.