|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Moja Wish lista ;) szukam szukam szukam :)))
Moja wish lista:
1. Żółte intensywnie prześcieradełko nie używane 2. Gadżety związane z policją różne figurki wszystko co związane jest z policjantem 3. Pudełeczka na biżuterie, przeróżne szkatułki 4. Mini spódniczek 5. Paski na talie 6. Torebki 7. Kolczyki kolorowe i nie tylko 8. Korale 9. Łańcuszki 10. Żółtych gadżetów 11. Sukienek na lato do ubrania na co dzień 12. Nieużywana szybko rozgrzewająca się prostownica z wymiennymi wstawkami na karbownicy 13. Fajnego polarku 14 Pomadka NIVEA 15 Peelingu do ciała 16 Peelingu do stópNawilżającego kremu pod oczy 17 Perfum INCADENCE 18 Wody do golenia męskiej NIVEA 19 odżywki wzmazniającej paznokcie 20 Oriflame, krem z witaminami do skórek i paznokci 21 Kremy NIVEA nawilżające 22 Płatki higieniczne w każdej ilości 23 Tampony w każdej ilości ![]() 24 Pilniczek 25 Książek o dzieciach 26 Nowej bielizny 27 Ciekawych korali 28 Ramiączek do stanika 30 Bluzeczek które ładnie eksponują biust 31 Sukieneczki na lato 32 Kremu spowalniającego odrastanie włosków J 33 kart do grania 34 ciekawych długopisów 35 ciekawych notesów 36 zeszytów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() piszcie jeśli coś macie ![]() Jak sobie jeszcze cos przypomne to dopisze ![]()
Proszę wejdź i napisz co o niej sądzisz. każda opinia jest dla mnie bardzo ważna. ![]() Edytowane przez agussa Czas edycji: 2008-06-27 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moja Wish lista ;) szukam szukam szukam :)))
up
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
1. Żółte intensywnie prześcieradełko nie używane
2. Gadżety związane z policją różne figurki wszystko co związane jest z policjantem 3. Pudełeczka na biżuterie, przeróżne szkatułki 4. Mini spódniczek 5. Paski na talie 6. Torebki 7. Kolczyki kolorowe i nie tylko 8. Korale 9. Łańcuszki 10. Żółtych gadżetów 11. Sukienek na lato do ubrania na co dzień 12. Nieużywana szybko rozgrzewająca się prostownica z wymiennymi wstawkami na karbownicy 13. Fajnego polarku 14 Pomadka NIVEA 15 Peelingu do ciała 16 Peelingu do stópNawilżającego kremu pod oczy 17 Perfum INCADENCE 18 Wody do golenia męskiej NIVEA 19 odżywki wzmazniającej paznokcie 20 Oriflame, krem z witaminami do skórek i paznokci 21 Kremy NIVEA nawilżające 22 Płatki higieniczne w każdej ilości 23 Tampony w każdej ilości ![]() 24 Pilniczek 25 Książek o dzieciach 26 Nowej bielizny 27 Ciekawych korali 28 Ramiączek do stanika 30 Bluzeczek które ładnie eksponują biust 31 Sukieneczki na lato 32 Kremu spowalniającego odrastanie włosków J 33 kart do grania 34 ciekawych długopisów 35 ciekawych notesów 36 zeszytów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() piszcie jeśli coś macie ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
up...
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
niczego nie macie?
![]()
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
up...
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hej, poza watkiem mam czerwony marszczony pasek na talie, zolte rurki m stan idealny i kilka nowych zeszytow A4 w twardych oprawach.
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.