|
|||||||
| Notka |
|
| Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
wpis do indeksu..
Witam was,
Mam pewien dylemat i nie za bardzo wiem jak mam go rozwiązać. Jestem studentem, mam wszystkie przedmioty z ubiegłego semestru zaliczone niemniej jednak brakuje mi jednego wpisu do indeksu (Jedna pani mgr od wykładów ciągle twierdziła, że przekazała ocenę drugiej Pani od ćwiczeń w styczniu a ta druga Pani ciągle twierdziła, że nie mam zaliczonego przedmiotu i nie dostała żadnej oceny.. sprawa rozwiązała się jakoś tydzień temu niemniej jednak nie mogę spotkać tej Pani od ćwiczeń! Ciągle jej nie ma na uczelni, będzie dopiero w niedzielę..). Dzwonili do mnie z dziekanatu dlaczego nie złożyłam jeszcze indeksu.. już jest ponad miesiąc po terminie, wytłumaczyłam sytuację i Pani zgodziła się abym przyniosła indeks jutro. Studiuję w trybie niestacjonarnym. Nie byłoby żadnego problemu gdyby właśnie owa Pani od ćwiczeń była jutro obecna na uczelni (w niedzielę dziekanat nieczynny). Nie wiem co mam zrobić.. mam jej wpis z ubiegłego roku lecz z innego przedmiotu. Myślicie, że jak spróbuję podrobić podpis (wiadomo, że nie tak nieudolnie..) to jest średni pomysł? Nie wiem co zrobić, proszę o pomoc.. |
|
|
|
|
#2 |
|
EDUkator
|
Dot.: wpis do indeksu..
Myślę, że to najgłupszy pomysł na jaki mogłaś wpaść.
Jak to się rozwiązało? Nie masz jakiegoś maila z korespondencji z prowadzącą, gdzie umawiasz się na podpisanie/pisze Ci, że będzie w przyszłym tygodniu i podpisze? Wtedy wydrukuj screen i idź się tłumaczyć.
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Mam meila w którym wykładowczyni wystawia mi ocenę. Wpis z tego przedmiotu dokonuje Pani od ćwiczeń. Gdy przyszło do wpisu to ta powiedziała do mnie, że nie mam zaliczonego przedmiotu a tak naprawdę mam tylko pani nr 1 nie przekazała jej tej oceny. I tak miałam 3 podejścia do tej babki od ćwiczeń a ona ciągle mi mówiła, że nie mam zaliczonego więc mi nie wpisze. Okazało się, że ta kobieta nr 1 przekazała jej tą ocenę dopiero tydzień temu a nie w styczniu. Jakby tego było mało to ta kobita co robi wpisy jest bardzo rzadko na uczelni. Jutro mam zanieść indeks a ona bedzie dopiero w niedzielę. Nie wiem co mam zrobić ;(
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Wydrukuj maila, idź do dziekanatu wyjaśnić, w niedziele po wpis a w poniedziałek z indeksem do dziekanatu
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
za podrobienie podpisu można mieć spore problemy z uczelnianą komisją dyscyplinarną.
Jak radzi Czocherovsky idź z wydrukowanym mailem i indeksem do dziekanatu. Jeżeli brakuje Ci tylko wpisu - może dziekan wpisze Ci ocene na podstwie tego maila. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.