|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
blondynka w potrzebie heh
wybieram sie do fryzjera tylko nie wiem co mam zrobic z moimi wlosami moze mi cos doradzicie jestem z naturalna blondynka i chcialabym zmienic kolor wlosow i je sciac tylko nie bardzo wiem jak
z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: blondynka w potrzebie heh
Bardzo małe to zdjęcie, przydało by się jakieś na którym widać dobrze twarz. Wtedy postaram się coś pomóc, dopasować
"Gdyby mi zabrano wszystkie wspomnienia, byłabym niczym dziecko, nieświadome niebezpieczeństw..." Zapuszczam włosy 13.08.2008. 29 cm ;( CEL 50 cm ![]() Zapuszczam i regeneruje paznokcie. KONIEC z obgryzaniem!! ![]() |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Przydałoby się większe zdjęcie, ale z tego co widzę to masz jasną oprawę oczu więc moim zdaniem powinnaś zostać przy swoim kolorze (który jest śliczny
) No chyba że jesteś zdecydowana na przyciemnianie brwi i rzęs (uprzedzam że moja koleżanka ma identyczny kolor włosów, jasna oprawę i żadna henna nie była w stanie przyciemnić jej brwi.) Jeśli kolor serio Ci się znudził to może jakieś delikatne, trochę ciemniejsze pasemka?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje wam
nie wiem te zdjecia powinny byc wyrazniejsze skoro tak mowicie to zostane przy swoim kolorku a co z fryzura?? moze macie jakies pomysly jak moglabym sciac wlosy??
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Przy tym kolorze zostałabym na 100%, a co do zmiany fryzury to może grzywka na bok i wycieniowanie?
"Gdyby mi zabrano wszystkie wspomnienia, byłabym niczym dziecko, nieświadome niebezpieczeństw..." Zapuszczam włosy 13.08.2008. 29 cm ;( CEL 50 cm ![]() Zapuszczam i regeneruje paznokcie. KONIEC z obgryzaniem!! ![]() |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
wlasciwie to tez tak myslalam a dokladnie o takiej fryzurce co o niej sadzisz??
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
fajna ta fryzurka... przy Twoim kolorze i urodzie pewnie bedzie swietnie wygladac, tylko zapytaj fryzjera jak z jej codziennym ukladaniem?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
no zapytam bardzo dziekuje za pomoc
jak wroce od fryzjera(ale to dopiero w przyszlym tygoniu) to na pewno wstawie zdjecie
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
ta fryzura ma jeszcze jedna zalete - wygladasz mlodziutko i dzieki takiemu cieciu nie bedziesz wygladac dziecinnie, ani nie bedziesz wygladac powaznie - jest bardzo swieza i mlodziezowa
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Dla mnie też super
Dodaj zdjęcie po powrocie od fryzjera
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
No Blendina, czekamy na efekt
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

z gory dziekuje

) No chyba że jesteś zdecydowana na przyciemnianie brwi i rzęs (uprzedzam że moja koleżanka ma identyczny kolor włosów, jasna oprawę i żadna henna nie była w stanie przyciemnić jej brwi.) Jeśli kolor serio Ci się znudził to może jakieś delikatne, trochę ciemniejsze pasemka?
nie wiem te zdjecia powinny byc wyrazniejsze skoro tak mowicie to zostane przy swoim kolorku a co z fryzura?? moze macie jakies pomysly jak moglabym sciac wlosy??