|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Blair Witch Project :)
Hm slyszalam tyle roznych opinii, ze sama sie kompletnie gubie. To sie wydarzylo naprawde i ta kaseta zostala naprawde odnaleziona czy to technika jaka uzyto do nakrecenia filmu ? no wlasnie takie skrajne zdania slysze i jestem a bit confused...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Blair Witch Project :)
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Bunia dzieki wielkie
![]() ![]() A czy to rzeczywiscie taki swietny i straszny film to bym sie zastanawiala ![]() ![]() To tak na marginesie ![]() Dziex Bunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Plosiem Mała
![]() ![]() Eeee, nie zrobił na mnie wrażenia ![]() ![]() ![]() Skończył sie o 2 w nocy ![]() ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Brr lubie takie filmy
![]() ![]() Aaa widzialas wielka trylogie- Czerwony smok, Milczenie owiec i Hannibala ? (chyba taka kolejnosc ![]() Hopkins jest debesciak i koniec . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
aggie napisał(a):
> Aaa widzialas wielka trylogie- Czerwony smok, Milczenie owiec i Hannibala ? (chyba taka kolejnosc ![]() Mnie sie podobało tylko Milczenie ![]() ![]() Hopkins w ogóle jest doberym aktorem. Najbardziej podobał mi się w filmie z Emmą Thompson, tytułu nie pomnę, w którym grał kamerdynera (moze ktoś pomoże ![]() A z filmów, na których ZAWSZE się denerwuję i obgryzam palce są wszystkie części Obcego - ze szczególnym uwzględnieniem pierwszej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
...no nie wiem czy się moge wtracic do tej prywatnej dyskusji
![]() ![]() aa, i nie lubie jeszcze jak sie bohaterom gałki wywracaja i glos zmienia, jak np w egzorcyscie choc bardziej np w stygmatach. o. ![]() aa, dodam jeszcze, ze jak twin peaks szedl w TV to wymiekałam zwłąszcza przy scenach w czerwonym pokoju, tam, gdzie był karzeł, ktory mówił na wspak[?], kawa sie nie wylewała z filizanki itp no a jak Bob zaczał sie pokazywac za kanapą u pp Palmerów to już wogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
milczenie bylo super
![]() na hannibalu zasnelam w polowie, wiec nie byl powalajcy na kolana blair jest slaby-ogladalam ze znudzeniem(chociaz kolezanki muvily ze sie starsznie baly ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
"okruchy dnia"
![]() ![]() BabciaWeatherwax napisał(a): > aggie napisał(a): > > Aaa widzialas wielka trylogie- Czerwony smok, Milczenie owiec i Hannibala ? (chyba taka kolejnosc ![]() > > Mnie sie podobało tylko Milczenie ![]() ![]() > Hopkins w ogóle jest doberym aktorem. Najbardziej podobał mi się w filmie z Emmą Thompson, tytułu nie pomnę, w którym grał kamerdynera (moze ktoś pomoże ![]() > > A z filmów, na których ZAWSZE się denerwuję i obgryzam palce są wszystkie części Obcego - ze szczególnym uwzględnieniem pierwszej ![]() ![]() > > ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
merigold
![]() ![]() ![]() mnie sie podobaly wszystkie czesci z hopkinsem.. choc najlepszy klimat stworzyl oczywiscie w milczeniu. tamte tez byly trzymajace w napieciu ![]() cio do kregu.. do tej pory miewam schizy ![]() zreszta wiecie co.. filmy filmami, ale jesli rozmawia sie z kims na temat tych strasznych roznych filmow, w nocy, gdy jest wokol ciemno, to naprawde chocby film w ogole nie byl straszny, urasta wtedy do niesamowitego horroru ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Mnie się podobały obie części wiedzmowej opowieści
![]() ![]() ![]() Lubię niespotykane , nieprzewidywalne zakończenia (oczywiście nie w komediach ![]() ![]() A co do tego, czy się boję to ja się ZAWSZE boję jak obejrzę jakiś horror, gdy jestem sama w domu a film oglądam głęboką nocą ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A widziałyście "Seven"?
Ja to oglądalam raz w biały dzień i bałam się jak cholera... Drugi raz bym go chyba nie mogła obejrzeć... ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rzabbocop
|
Oglądałam, dobry
![]() Ale najbardziej mnie powaliła "recenzja" kolegi: "a ten murzyn jak to zobaczył, to aż zbladł" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Jesli chodzi o "Blair", to wiedzialam od poczatku, ze to sciema wiec film mnie raczej bardzo nie przestraszyl (ogladalam go sama pozna noca i choc jestem znanym tchorzem
![]() ![]() "Szosty zmysl" jeden z ulubionych ![]() ![]() "Milczenie" ogladalam dawno temu, film badzo dobry. A "Hannibal" byl po prostu obrzydliwy ![]() Podobaly mi sie tez bardzo "Stygmaty", chociaz tez nie lubie wywracanym bialek ![]() "Siedem" tez mnie nie przestraszyl, natomiast bardzo zdolowal ![]() A jednym z bardziej kochanych przeze mnie filmow jest "Wywiad z wampirem" ![]() Horrorow to ja niestety nie moge ogladac za czesto, bo bardzo sie boje, zwlaszcza kiedy film sie konczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Ala, jak mysle o "szostym zmysle to sie juz boje
![]() Natomiast "Siedem" byl rzeczywiscie dolujacy i zarazem przerazajacy. Balam sie ![]() A co powiecie o "krzykach" ? hm ja mysle ze troszke za slabe. nie balam sie za bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
A widziałyście "Innych" z Nicole Kidman? Nie? To koniecznie! Jeden z niewielu filmów, których końcówka rzeczywiście mnie zaskoczyła tak, że miałam problemy z domknięciem buzi
![]() Jako dziecko obejrzałam "Lśnienie" z Jackiem Nicolsonem. Na wspomnienie tego filmu przez ładnych parę lat przechodziły mnie dreszcze. Jakis czas temu pokazali to na HBO czy C+... Przez parę dni chodziłam jak nakręcona "Mufi, zobaczysz, jaki to strrraszny film... Tylko nie uśnij, bo ja się będę bała sama go oglądać" itd itp. ![]() ![]() "Siedem" genialny film. Lubię się bać, ale spać potem nie mogę. Ba, nawet światło zgasić... ![]() A tak by the way, to kofam "Delicatessen". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Ych, ych, Bunia, weszłam na tego linka i już qwiem, że nie zasnę
![]() Ja to W OGÓLE nie mam nerwów na hororory, ALE oczywiście baaaardzo bym chciała pooglądać... Ale ZDECYDOWANIE tylko w dzień. ![]() W sumie to RAZ oglądałam horrora "Koszmar minionego lata", yhyhy, w 6 klasie z koleżnką przed dyskoteką... ale potem miałysmy schizy, jak szłyśmy w środku dnia ulicą boczna do szkoły, eheheheee... Nawet do łazienki się bałam pójść ![]() Ale mi narobiłyście smaku na horrora... Chyba wezme jakiegoś kolegę za frakki i razem obejrzymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
ja fanką horrorków nie jestem, jak oglądałam program "Niedowiary" do bałam się do mojego pokoju przejść ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
czytalem sobie ten temat i od razu wiedzialem ze bedzie w nim "Siedem".. rewelacja film, scena gdy psychopata idzie i strzela do Pitta jest miazdzaca, no i ta na pustyni....z grubasem, z adwokatem,z "leniem"... kurde ile tego jest
![]() co do Szostego Zmyslu to zakonczenie jest do przewidzenia Iwa ![]() ![]() ![]() ![]() a Blair to pamietam tak ze ogladalem sobie w tiwi i zamiast slyszec te stresujace dzwieki, ktore robia klimat tego filmu, slyszalem.... chrapanie ojca ![]() Dwojka mi sie jakos bardziej podobala "Lsnienie" niby fajne ale ksiazke to meczylem chyba z dwa miesiace, nudnawa i tez wiadomo jak sie skonczy... na Haninbalu tez usnalem ![]() a widzialyscie babeczki "Das experiment" ? super, podobno na faktach... maja ci amerykance jednak chore umysly... ps-omijajcie z daleka "New nightmare on Elm street" kiczowate toto i naiwne jak niemowle |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
orz napisał(a):
> co do Szostego Zmyslu to zakonczenie jest do przewidzenia Iwa ![]() oj tam od razu jest do przewidzenia ![]() chociaż niekiedy ja też mam takie zdolności ![]() ![]() ![]() mam to po ojcu, ciekawe, co jeszcze Orzeu masz po ojcu ![]() > > a Blair to pamietam tak ze ogladalem sobie w tiwi i zamiast slyszec te stresujace dzwieki, ktore robia klimat tego filmu, slyszalem.... chrapanie ojca ![]() > Dwojka mi sie jakos bardziej podobala mnie też ![]() ![]() Ostatnio oglądałam "Co kryje prawda" dosyć , dosyć ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Iwonalodz napisał(a): > ciekawe, co jeszcze Orzeu masz po ojcu ![]() nie strasz, bede lysy ![]() > Ostatnio oglądałam "Co kryje prawda" dosyć , dosyć ![]() > mam to powiedziec? na "p" ? :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
A w duchy wierzycie? Hy, hy :D
"Co kryje prawda" tez ogladalam i oczywiscie sie balam
![]() ![]() ![]() A wlasnie, dziewczyny, czego w horrorach boicie sie najbardziej? Ja odkad pamietam sikam ze strachu gdy widze na strasznym filmie DZIECI. Zwlaszcza dziewczynki. Od razu wiem, ze cos tu jest nie tak i ta dziewczynka w cos sie zaraz zmieni... Bleh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Re: A w duchy wierzycie? Hy, hy :D
"co kryje prawda" byl super
![]() ![]() ![]() ![]() Cio do dzieci... buuu tez sa straszne. widzial ktos "czerwona roze" na podst. powiesci S. Kinga ? Ja zasnelam bo ndnawy jak fix. ale dziewczynka w nim wystepujaca byla po prostu przerazajaca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Orzeu powiedz , powiedz
![]() ![]() ![]() Ja tam się nie bałam na filmie "co kryje prawda" bo on taki Srednio straszny ![]() Natomiast największym niewypałem, na który ja się nastawiłam i poleciałam z Niedzwiadkiem do kina były "Znaki" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale niezły był taki film z Niclole Kidman "Inni" chyba, Misioczacik mówiła o nim ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
teraz jakieś wilkołaki wchodzą do kin - dog soldiers bodajże...
jesli chodzi o przewidywanie zakonczen/ rozwiazan, to 6 zmysł mi spieprzyli ![]() ![]() a co do "eksperymentu" to film owszem, jakostam na faktach sie opiera, niemniej jest dosc swobodna i [zbyt]daleko idącą interpretacja tego co sie naprawde wydarzylo podczas experymentu prof.Zimbardo. niemcy jakoś hardcore'owo podeszli do tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Iwonalodz napisał(a):
> Orzeu powiedz , powiedz ![]() ![]() > ![]() Prosze Piekny Poranek :P Pojde Pewnie Poplywac Poogladam Przeurocze Panie na Plazy Poderwe Piec ![]() ps-Przystepuje do Przeprowadzenia Powyzszego Planu Pozyczcie Powodzenia ![]() Papa :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ja tez mam za slabe nerwy na horrory,ale mimo to czasem zdarza mi sie cos obejrzec
inni-fajne zakonczenie,takie hhmmm zaskakujace mnie najbardziej stresuje narastajaca stopniowo muzyka... ![]() i tez zdarza mi sie zakryc oczy hehe-witaj w klubie margo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.