|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kurtki snowboardowej
Jestem gotowa oddać na prawdę wiele z mojego wątku, za jakąś fajną kurtkę na snowboard. Nie typowo sportowo-narciarską, ale jakąś fajną, która będzie:
- po pierwsze: różowa, jasno-niebieska lub szara - po drugie: w kratę, we wzorki lub jednokolorowa - po trzecie: jeśli jednokolorowa, to najlepiej z futerkiem na kapturze - i po czwarte: podkreślam, że nie ma to być kurtka typowo sportowa, bo taką już mam, a teraz szukam czegoś dla odmiany bardziej ładnego i hmm... fajnego, niż praktycznego Oddam za taką pół wątku, a nawet mogę poszukać i czegoś poza, więc proponujcie! Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2008-11-08 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kurtki snowboardowej
Ja mam w watku kurtke narciarsko-snowboardowa, turkusowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
u mnie w watku mam kurtke kangurke, nie jest to typowo snowboardowa czy narciarska, ale idealnie sie nadaje. ma sciagacz, dziurki na kciuki, jesli chodzi o grubosc wystarczy bluza pod nia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Mam kurtkę z rep, różówo - brązową
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nową adidasa granta/czern
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.