|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Nieszczęsne urodziny. HELP !
Kurczę. Pewnie wyda Wam się to głupie, ale zapomniałam o jego urodzinach! Ale niezupełnie.. chodzi właśnie o to, że od rana wiedziałam, że ma urodziny, że coś mu muszę kupić, bo w weekend się zobaczymy. I tak myślałam, że zupełnie zapomniałam złożyć mu życzenia... Kurde, ale wtopa. I właśnie przed chwilą mu je złożyłam, ale nie cieszył się za bardzo. Jest mi cholernie głupio.
Napisałam mu, że idę spać. Nie spojrzę mu w oczy chyba już nigdy... ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ktoś? :<
Edytowane przez ZapałkeY*.* Czas edycji: 2009-11-18 o 20:31 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nieszczęsne urodziny. HELP !
no ja nie zapominam o takich rzeczach...
Sprobuj mu to jakos wynagrodzic
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem najlepiej Ci to nadrobić jakimś szczególnym prezentem czy atrakcjami w weekend kiedy się spotkacie (nie myślę o czymś wartościowym, ale właśnie szczególnym)
![]() Głowa do góry, w końcu życzenia złożyłaś, z tego co rozumiem dzisiaj, w dzień urodzin a to że wieczorem to nie koniec świata
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
na drugie mam Irena
|
skoro się nie ucieszył to widać nie zależało mu
nawet przez grzeczność wypada okazać trochę sympati sądzisz ze nie ucieszył się tylko dlatego że zadzwoniłaś wieczorem a nie rano, dla mnie to bez znaczenia
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj ja pokapowałam się około 22.00, że moja współlokatorka ma imieniny i dopiero wtedy przesłałam jej smsa z życzeniami
Twój pewnie był trochę zawiedziony, ale ostatecznie złożyłaś mu życzenia w dniu jego święta, więc powinno mu niedługo przejść
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wydaje mi się, żeby mężczyżni podchodzili do tego tak drobiazgowo jak my
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ale o co chodzi? Ostatecznie złożyłaś mu życzenia w dniu jego urodzin? W czym problem? Ze niby za późno? Sorry ale jeśli z tego powodu jest zły czy obrażony czy zawiedziony to ja już nie mam pytań.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
No niby nie był obrażony, ale powiedział 'no, co ty?'...
Mimo wszystko dziękuję za odpowiedzi
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty mówisz: wszystkiego najlepszego a on: no co ty? a może on ma zasadę, że zyczenia od kobiety powinny być w dniu urodzin od 15 minut od przebudzenia do 1 godziny po zjedzeniu śniadania? bo później jest za późno? sorry za złośliwość ale nie rozumiem czasem mężczyzn
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

Napisałam mu, że idę spać. Nie spojrzę mu w oczy chyba już nigdy... 

wystarczy Marzena