![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
kto się przyłączy do diety 1000kcal??pamiętnik odchudzania...:)
Witam,
ma ktos ochote przylaczyc sie do wspolnego odchudzania na diecie 1000kcal?? od dzisiaj zaczynam stosowac ta diete. Moze stworzymy tutaj jakis pamietnik...tzn np. kazdy bedzie wpisywal co dzisiaj zjadl i razem bedziemy to analizowac i czekac na efekty??? Ja waze 71 kg przy wzroscie 172, wiec...troche mam do zrzucenia... Wczoraj ktos mi powiedzial ze nie poznal mnie bo tak mi sie przytylo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: kto się przyłączy do diety 1000kcal??pamiętnik odchudzania...:)
ja się chętnie do Ciebie przyłączę
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mitka17 Czas edycji: 2008-06-29 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() m.in: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157439 powodzenia życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witam,
mam nadzieje ze ktos sie jeszcze do mnie dolaczy ![]() ![]() Ja przez dwa dni na diecie 1000 kcal schudlam 1kg, wiem ze to sama woda, ale przynajmniej mam mniejszy brzuch(moim odwiecznym problemem jest brzuch jak balon)a teraz sie czuje troche lzejsza.: ![]() Kupilam sobie therm line II i dodatkowo zamierzam stosowac, pol godziny przed jedzeniem. I kupilam sobie rowniez serum wyszczulajace i krem wyszczuplajacy (takie zielone opakowania), pozniej napisze jaka nazwa, gdyby byl ktos zainteresowany ![]() ![]() ![]() No wiec mam nadzieje ze to wszystko pomoze mi pozbyc sie nadmiaru tluszczu i nabrac ladnej sylwetki? Ma ktos moze jakis sposob sprawdzony na pozbycie sie tluszczu glownie z brzucha i z biustu?? Wklejam moj dzisiejszy jadlospis ![]() ![]() ![]() pol kubka kawy + 1 lyzeczka cukru 50 kcal pol batonika 100 kcal activia naturalna 172 kcal 2 lyzki platkow musli 100 kcal zielona herbata 5 kcal Jesli ktos uwaza ze cos jest zle prosze o porawianie ![]() Jakie Wy macie efekty?? pozdrawiam!! Gosia p. s. jak zrobic suwaczek?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Gosiaczek a pozniej co zamierzasz zjesc? bo ja jak narazie w tym co zjadlas nie widze bialka
![]() ![]() EDIT co do suwaczka to wpisz w google suwaczki, powinno sie wyswietlicz wiele stron do zrobienia go ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witam,
nie myslalam jeszcze co zjesc ![]() ![]() taaaak wiem batonik sama bym wyrzucila jak teraz na to patrze, ale ...coz chwilowy brak silnej woli ![]() a Ty ile wazysz?? jaki jest Twoj cel?? Jaka diete stosujesz???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
55 a daze do 50 i stosuje SB
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
A co do jest to SB?
![]() CHCIALABYM KIEDYS WAZYC TYLE CO TY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Malutko, marne 160cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nie slyszalam nigdy o tym
![]() Jak myslisz w jakim czasie jest mozliwe zejscie z wagi 71 kg do 60 na diecie 1000 kcal?? Pytam oczywiscie tak mniej wiecej bo wiadomo ze nikt nie moze niczego powiedziec na 100% bo to wszystko sprawa indywidualna...niestety ![]() Dlugo juz sie odchudzasz?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Nigdy na takiej diecie nie bylam, ale tak z 2 miesiace?oczywiscie strzelam, licze, ze tak bedzie Ci sie udawalo schudnac 1 kg na tydzien..
Ojj dlugo dlugo,. Zaczynalam od 60, udalo sie schudna 5 kg potem przytylam z 3 potem znow schudlam i tak w kolko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
zrobilam suwaczek
![]() ![]() Edytowane przez gosiaczek191 Czas edycji: 2008-07-01 o 11:44 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Niedługo wjeżdżam na wakacje, więc teżw zięłam się za odchudzanie ( w końcu... ;/) Przedwczoraj zjadłam :
Kanapka z białego chleba z pasztetem i pomidorem Paczka paluszków Puszkę kukurydzy 1,5 kabanosa W międzyczasie herbatę przyspieszającą pracę jelit. Natomiast przedwczoraj zjadłam podobnie (oprócz paluszków). Dzisiaj natomiast nie zjem nic, aby oczyścic organizm (woda, woda i jeszcze raz woda- co by się nie odwodnic ) A jutro to się zobaczy ![]()
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
syska tylko ostroznie z ta glodowka, zeby nie bylo tak,z e caly dzien nic nie jesz, a wieczorem sie "rzucisz" na jedzenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() chcesz stosowac diete 1000kcal? od kiedy sie odchudzasz?? opowiedz swoja sytuacje troche ![]() moja mala rada-NIE JEDZ PAKLUSZKOW-maja cholernie duzo kalorii;/ niestety.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
No to wpisuje dalszą czesc mojego jadlospisu
![]() sok warzywny dwie szklanki-110kcal kajzerka- 148 kcal serek homogenizowany ananasowy- 170 kcal a Wam jak idzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
myslicie ze jak uda mi sie zgubic z 5kg to zmniejszy mi sie troche biust???????
bardzo mi na tym zalezy ![]() nosze miseczke C a chce wrocic do upragnionej B ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
U wiekszosci osob tak jest, ze jak zaczna sie odchudzac to pierwszy "leci" biust
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() edycja: Cytat:
![]() z tego co widzę, masz problem z komponowaniem posiłków. powinno być: tłuszcze nasycone + białka + warzywa lub węglowodany + białka + warzywa u Ciebie, całkowicie nie jest tak. jesz dużo węglowodanów, a mało białka. powinno przeważać białko, na redukcji. ![]() co więcej, bardzo chaotyczne posiłki i mało pożywne. czy Ty nie chodzisz głodna? edycja: i jeszcze, bo zapomniałam. powinnaś jeść jeden ciepły posiłek, w ciągu dnia. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiaczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje wymiarki: wzrost-166cm waga-73kg(było78!!) łydka-40cm udo-64cm biodra-102cm brzuch-96cm talia-78cm pod biustem-76cm biust-100cm ręka(przy łokciu)-25cm ramie-34cm cel- 55kg. Zaczynam walkę o 55 kg ![]() ![]() ![]() P.S co do biustu jeśli masz duży biust całkiem możliwe że nie nosisz wcale C... W Plsce podobno najmodniejszy rozmiar to 75B. W rzeczywistosci tylko 5% polek nosi dobrze dobrane staniki. Ja nosze 70 I. Rozmiary są do L. Zmierz się ciasno pod biustem i lużno w biuście(może być w miękkim staniku) Jeśli to nie tajemnica ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez ViVian66 Czas edycji: 2014-04-26 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Myśle ze przy intensywnym wysiłku fizycznym 1300 to minimum. Poza tym masz niezłą wage. Wiec moim zdaniem maksimum jakie możesz zrzucić to 4 kg. Wiem że dziewczyny mają jakąś manię 5 z przodu ale ty jesteś wysoka i jak bedziesz wazyc 55 kg to kości z ciebie zostaną:p Napisz co mniej wiecej jesz o jakich porach co trenujesz i ile czasu
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Witam,
przesyłam mój dzisiejszy jadłospis do godziny 12 ![]() ![]() 2 bulki grahamki 125+125=250 kcal 1 pomidor 30kcal 1 ogórek 16kcal Wiem, ze nie bardzo umiem komponowac posilku zeby byly dobrze zbilansowane, dlatego prosze Was o rady i wyprowadzanie z bledu, jak cos jest zle ![]() Pozdrawiam Gosia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A jak sie udal nastepny posilek? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Od jakiegoś czasu źle sie czułam z tym jak wygladam, chociaż ostatnio moja samoocena znacznie sie poprawiła, to postanowiłam schudnąć
![]() Będę wspierać i chcę być wspierana. ![]() Obecna waga: 85kg ![]() cel: 56 ![]() Wiem, że bedzie ciężko, ale dam rade, powoli, małymi kroczkami dojdę do celu ![]()
20.09.2014r. ![]() Edytowane przez Kwaśna truskawka Czas edycji: 2008-07-03 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Hmmmmmm...
Ja juz mam co prawda swój wątek, ale ponieważ ostatnio to odchudzanie idzie mi jakos tak nie bardzo, to chętnie bym sie i do was przyłączyła. Może jak połączę dietę białkową (stosuję) i do tego jeszcze zjmę się liczeniem kalorii 9tak od 1000 - 1200) to może mi sie wreszcie uda ![]() Będę wdzięczna jak przyjmiecie mnie do swojego grona. Mnie przez 3 tygodnie nie udało się schudnąc kilogramowo, natomiastSpadłam w udach i pasie (w centymetrach)... I z tego się cieszę ![]() Trzymajcie się laseczki, damy radę. Mój dzisiejszy jadłospis pół miseczki owsianki (mleko 128 kcal + 66 kcal) jabłko (małe więc ok. 40 kcal) 1 kromka pieczywa ciemnego (80), 1/2 serka wieśniaka (61), pół pomidora (15) i ogórek (16) serek homogenizowany naturalny (110), jabłko (40 kcal) 1 kromka pieczywa ciemnego (80), 1/2 serka wieśniaka,(61) pół pomidora (15) i ogórek(16). Wychodzi 721 kcal... straszne!!!! zostaje mi 279, lub 479... kurcze, nie wiedziałam że tyle jem... Tyle zjem w pracy. reszta w domu, ale o tym powiem Wam później ![]() Edytowane przez Małgosia:) Czas edycji: 2008-07-03 o 07:39 Powód: dopisanie |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witam,
ale ja głupia jestem ![]() Wczoraj wieczorem zjadlam o wiele wiecej niz powinnam... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich odchudzających sie
![]() moje dzisiejsze posilki do godziny 16 ![]() 2 grahamki 250 kcal 1 activia 160 kcal 2/3 serka wiejskiego 150 kcal 1 pomidor 30 kcal To razem daje 590 kcal, wiec chyba calkiem niezle ![]() zostalo mi jeszcze 410 i nie jestem glodna ![]() Musze schudnac, dac rade i nie moge pozwolic na wiecej obzarstwa wieczorem jak wczoraj ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- jeszcze 10 kg przede mną ubył 1 kg jest 70 kg bedzie 60 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.