|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
HYPNOSE Eau Legere ok.40-43/50 ml
NIEAKTUALNE - wymienione
HYPNOSE Eau Legere ok.40-43/50 ml, jest to woda toaletowa. Nie jest to woda letnia bez zawartości alkoholu. To po prostu nowa wersja klasycznej EDT ![]() Kupiona w Sephorze, mam pudełko. Najnowsza wersja (2007) jednego z najbardziej kultowych zapachów ostatnich lat. Wykreowana przez Annick Ménardo i Thierry Wassera kompozycja zawiera granat, wetiwer, wanilię, z oryginalnymi nutami Hypnose. Jest to prawdziwy koktail owocowy, lekki, jasny, świeży, zmysłowy. Wersja limitowana. Zapach zamknięty w kryształowo przejrzystym, jasnobłękitnym flakonie charakterystycznym dla Hypnose. Nuty zapachowe: nuta głowy: cytrusy, guajawa nuta serca: passifora, nuty kwiatowe nuta bazy: wanilia, wetiwer Wymienię wyłącznie na inne perfumy. Niestety nie interesują mnie odlewki ani miniaturki. Nie mam też specjalnych życzeń co do określonych perfum. Czekam na propozycje ![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-11-30 o 11:11 Powód: wymiana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: HYPNOSE Eau Legere ok.40-43/50 ml
up!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Proponuje :
Elizabeth Arden Sunflowers Woda toaletowa 30 - ubytek około 6ml Elizabeth Arden Splendor Woda Perfumowana 75 ml- ubytek około 30ml
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Witam.
Zastanowię się Splendor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Moge z checia oddac oba, i tak ich juz nie uzywam
![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Może cos u mnie Ci się spodoba?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=243274 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293067 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
iza, u Ciebie podoba mi się wieleee
![]() zielona, inez - jednak u Was nic, dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ladyDIOR Czas edycji: 2008-11-28 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Możesz nazbierać kilka mniejszych pojemności jak najbardziej. A te próbki tuszy to jakich firm i jakie to pojemności.
Style Laurena okazało się nie w moim stylu i chętnie go oddam za Hypnose, choć pojemności sie nie zgadzają. A szukam jeszcze jakiegoś płynu miceralnego, cieni w odcieniach różu, szarości czyli coś dla średniej blondynki. Edytowane przez iza94 Czas edycji: 2008-11-28 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Czekam na odpowiedz co do Hypnose. Jeśli tamta wymiana mi się nie uda, chętnie zamienię się z Tobą na Style Laurenta (podobny jest trochę do Romance, czy do jakiego zapachu? opisz go proszę). Dorzucam dla wyrównania tusz Estee Lauder Sumptuous 1,5 ml, oraz Diorshow 5 ml (ten jest spory). Natomiast jeśli byłabyś skłonna dorzucić mi jeszcze Oui Lancome ja oddaję Ci cienie 5-tki Diora ( co prawda tester, ale w osłonce) nr 470, 2 kolory różowe, jeden szary, jeden biały i jeden ciemnobeżowy - brązowy. Ubytek minimalny, jeszcze widać to tłoczenie charakterystyczne dla Diora.
Napisz co o tym sądzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Jestem w zupełności na tak.
![]() ![]() Podaje link sorea.pl/product_info.php/cPath/21_134/products_id/2004 Edytowane przez iza94 Czas edycji: 2008-11-28 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Świetnie! Więc dam Ci znać jak odpisze mi tamta wizażanka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Iza, wymieniamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.