|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Płaszcz zimowy męski.
Witam wszystkich i ponownie proszę o pomoc.
Zima się powoli zbliża a ja się odkryłem że moja khe khe "puchowa" płaszczokurtka od zeszłego sezonu przeszła pewną metamorfozę. A mianowicie cały "puch" z góry i środka kurtki przebył radosna drogę na dół. No i efekt taki, że na górze sam materiał a na dole radosny wałek puchu. Ale mniejsza, uznałem, że mam dość kurtek i chyba wolę płaszcz tym bardziej, że z ubiorem celuję w elegancję. Po 3 dnia zwiedzania warszawy i sklepów (brrrrrr... ) nic ciekawego nie znalazłem. Jeden jedyny fajny był w ZARZE ale problemem była grubość, Pani mnie oświeciła, że to jest płaszcz zimowy... może dobre na -1 stopień ale nie jak spadnie do -20. Tak więc wracając do tematu, szukam płaszcza "oficerskiego" tj. dwurzędowy (dwa rzędu guzików), długi do kolan i tylni pas. Pagony mile widziane ale nie wymagane. Rys. poglądowy http://menforum.pl/images/stories/do...certopcoat.jpg . Wie ktoś może gdzie takie cudo dostać można? Cena może nie nie gra roli ale jak będzie porządny(nie jedno sezonowy) to jestem w stanie wydać więcej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.