|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() szczescie
Czy jestescie szczesliwe ze swojego zycia na chwile obecna?
Czego wam brakuje do pelni szczescia? Mi wiekszej akceptacji siebie i pewnosci oraz przejscie kryzysu, ktory teraz mam w zwiazku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: szczescie
Tak, chociaż mogło by być lepiej momentami.
Chciałabym być bardziej ambitna i też pewna siebie ![]() No i trochę lepsze zdrowie by się przydało czasami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja tam szczęśliwa nie jestem, bardziej znudzona ale jednocześnie rozbawiona swoim życiem
![]() - bida - związek będący związkiem tylko z nazwy - wiecznie złe samopoczucie (w sensie fizycznym) - zaniechanie wszelkich pasji - i co najgorsze brak motywacji do zmieniania tego stanu rzeczy. Czekam na cud i liczę, że coś się za mnie zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
w tym momencie do szczęścia brakuje mi:
-TŻta na miejscu -stabilnej pracy -mieszkania z TŻtem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a mi do szczęścia brakuje odwagi, żeby ruszyć z własna firmą i własnego maleństwa....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Jestem szczęśliwa, ale do pełni szczęścia brakuje mi więcej zdrowia, mieszkania-nie ma jak na swoim i większych pieniędzy w pracy (przynajmniej takich, jak w poprzednim miejscu zatrudnienia
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
bez kija nie podchodz
|
Chyba nie ma takiego stanu jak być szczęsliwą we wszystkich aspektach swojego zycia, przynajmniej ja nie potrafię sobie tego wyobrazić - chyba życie za duzo mi dokopało
![]() Jak w jednej sferze jest cudnie to w innej sie pitoli i tak sie kolo zamyka ![]() Ale mysle, ze moje zycie obecnie jest w calkiem wysokiej skali szczescia, ale jak zawsze " mogloby być nieco lepiej" tu by sie pieniązek przydał, tu wiecej zcasu, tu wiecej motywacji itd ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
A ja chyba jestem szczęśliwa w każdym aspekcie mojego życia
![]() oczywiście są chwile, kiedy coś mnie zdenerwuje, mam dość pracy, albo niektórych ludzi, jest mi smutno.. ale staram się nigdy nie wyolbrzymiać moich problemów, bo to przecież nie koniec świata. Każdemu życzę takiego stanu ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Gdzieś posiałam moją ambicję i systematyczność. Za bardzo przejmuję się małymi rzeczami, tracę nerwy i właściwie tylko tego mi do szczęścia brakuje, zdrowie odzyskałam póki co. Za tym pierwszym idzie stabilność finansowa, co oznacza wreszcie święty spokój
![]()
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez niestety szczesliwa nie jestem
![]() -brak kochajacego, troskliwego TŻ -brak prawdziwych przyjaciół -brak możliwosci rozwijania mojej pasji -moi dziwni rodzice ![]() Czekam na cud, aż cokolwiek się zmieni. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
bez kija nie podchodz
|
![]()
to po co się meczycie ? i burzycie sobie harmonie wlasnego szczescia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mnie rozstanie za bardzo komplikowałoby życie. Ostatecznie chłop i ta cała sytuacja mnie wkurza tylko czasami i obiektywnie patrząc nie jest mi jakoś bardzo źle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
A mii do pełnego szczęścia brakuję na dzień dzisiejszy tylko jakieś stałej pracy, czuję się taka niespełniona przez to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.