|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pomocy!! :)
heyhey
standatdowo bede ptać o to, jaka fryzura i ewentualnie kolorek mi pasują. jutro idę do fryzjera, ale kompletnie nie mam pomysłu co z piórami zrobić. ściąć je już musze, choć troche. długo rosły "na dziko" i już zupełnie się nie układają. zastanawiam się czy nie wrócić do jednej długości. naturalnie mam proste włosy tylko przy cieniowaniu skręcają się każdy w inną stronę. a że ostatnio powiedziałam "papa" prostownicy, to musze się jakos obyć bez niej. fotki są takie, jakie znalazłam, mam nadzieje, ze coś na nich widać... no i włoski mam już jakieś 2cm dłuższe jeśli to ma znaczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: pomocy!! :)
mnie sie podoba tak jak jest, ja bym nic nie robiła, masz śliczne gęste włosy i kolor też jaknabardziej pasuje, no i prostownica też niepotrzebna;p
pięknie!
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
z boku na grzywce masz za duzo wlosow ja bym lekko podciela i wycieniowala
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jedyne co powinnaś zrobić u fryzjera to podciąć końcówki , no i przyciąć grzywkę może być nawet po skosie , ale żeby nie była zbyt gęsta jak teraz a z farbowanie możesz jeszcze sporo poczekać bo masz bardzo ładny kolor włosów !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Może jakiś makijażyk oprócz tej skróconej grzywki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
nika135: chętnie, jakieś propozycje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
podbijam troszke temacik
![]() jestem umówiona z kumpelą-fryzjerka w czwartek, a zdesperowana jestem do tego stopnia że zrobie z włosami wszystko... chce cos po rpostu zmienić, mam z lekka dośc dotychczasowej fryzury... jakies propozycje? plz... aha, propozycji ewentualnego makijażyku też chętnie wysłucham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem układają Ci sie włosy.
A niesworna fryzyra czasami wygląda ślicznie... ![]() Sama spójrz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Co do makijażu - to dla Ciebie tylko i wyłącznie delikatny i jeszcze raz delikatny makijaż oczu
![]() Ewentualnie lekki, delikatny róż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dzięki bardzo bardzo Margaret7
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
pomóżcie z fryzem :]
pomogłyscie już mnie, teraz pomocy potrzebuje moja mama.
twarz ma podobną do mojej, ale ma blond włosy. problem jest taki, ze ostatnio z niewyjaśnionych przyczym włosy zaczęły jej sie kręcić, a prostowanie kompletnie nic nie daje. wiec szukam fryzury dla cienkich kręconych blond włosów do okrągłej twarzy, macie jakieś pomysły? będziemy obie bardzo wdzięczne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.