|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciągle narzekam na męża
Hey ludziska mam problem ale nie wiem czy z soba czy z mezem... Mianowicie mamy synka a wiadomo dzieci lubia brojic,robic balagan,ja podchodze do tego spokojnie a maz nerwowo... Wkurza mnie tym ze nie potrafi się opanowac.... Ja ciagle jestem uwiqzana do dziecka bo nie pracuje... Szukam i nie moge znalezc nic konkretnego... Mam wrazenie ze odkad jestem w tym malzenstwie to sie tylko cofam a nie rozwijam... Mam prawko i nie jezdze bo sie boję a mezowi to na reke bo nie lubi sie dzielić czyms co i tak jest wspolne auto... Chcialabym chodzic do pracy i nie patrzec na to jak maz sie zajmuje synem.... Niech robi co chce zycie wystawi mu rachunek tak mu mowie.... Chcialbym miec jeszcze jedno dziecko ale z takim człowiekiem z brakiem optyzmimu nie widzę tego... Hajtalismy sie by byc w zdrowiu i chorobie razem... Nie wiem nie ma pracy nie ma kasy odechciewa sie czegokolwiek a marzenia zdaja sie byc nierealne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pyskatka
|
Dot.: Ciągle narzekam na meza
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 | |
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
Autorko, musisz się mieć niezależność, nie tylko finansową, bo co ta za życie ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- cos bym chciala ale do konca nie wiem cooooooo
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ciągle narzekam na męża
Od dawna jesteście ze sobą ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciągle narzekam na męża
Autorko,
Ogarnij się. Jak chcesz jeździć autem, to jeździj. To nie maż jest problemem a Twoje nastawienie. Czy to jego wina,że nie możesz znaleźć pracy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.