![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Niszowce,limitowane edycje perfum i kolorówki...częste dokładki! ZAPRASZAM :-)
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niszowce,limitowane edycje perfum i kolorówki...częste dokładki! ZAPRASZAM :-)
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niszowce,limitowane edycje perfum i kolorówki...częste dokładki! ZAPRASZAM :-)
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
nieaktualne
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2008-08-27 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
witaj Nevado
![]() wspominałaś kiedyś, że jesteś zainteresowana EDT White Musk - czy to nadal aktualne? jaki ze swoich zapachów mogłabyś oddać? domyślam się, że raczej odlewki ponieważ inne mają większe pojemności ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Nevado, zarazilaś mnie Musc et Freesia... Tylko co Ci mogę zaproponować - napewno Demeterkę Cinnamon Bun i Ocean (obie 15, z malutkim ubytkiem).
Mam jeszcze Burburry Weekend (28/30) i Paco Rabbane Pour Elle 40/50, ale nie ma ich na Twojej liście... Ew. z kolorówki - to co w wątku + nowy tusz Elizabeth Arden + mini blyszczyki Biotherm (nowe). Ale za 100 MF to tak czy tak pewnie raczej malo będzie - chyba, że za używkę lub odlewkę...?
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, czy nie chciałabyś za Bouton wodę perfumowaną Josephine Rance? Kupiłam ją w perfumerii tej wiosny. Jest to 100 ml flakonik z niewielkim ubytkiem w kartoniku.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj Nevado
![]() interesuje mnie u Ciebie gucci envy me II, czy Ciebie zainteresowałaby limitowana paleta Diora: ![]() ja miałam wersję z białym złotem, ale ukruszyło się i mam osobno. Został kilka razy muśnięty różowy opalizujący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Wtajemniczenie
|
8 marca w dzień kobiet
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję ,że każda z kobiet tu obecnych znajdzie coś dla siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście nie broniłabym się przed przygarnięciem kolejnej wody toaletowej, ale na pewno nie oddam czegoś wyjątkowego za tą wodę ![]() Myślę ,że z aktualnych zapachów raczej nic ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam Cinnamon Bun, ale chętnie przyjęłabym drugą buteleczkę ![]() Reszta proponowanych przez Ciebie kosmetyków niestety mi nie odpowiada ![]() Cytat:
![]() Nie znam proponowanych przez Ciebie perfum, czy mogłabyś po krótce opisać zapach własnymi słowami? ![]() Cytat:
![]() Może masz jakieś real foto? ![]() W wyobraźni kreuje mi się ''mała masakra'' z powodu uszkodzenia palety, może realne zdjęcie rozjaśniłoby mój pogląd w tej kwestii ![]() Aczkolwiek nie wiem czy wartościowo ta wymiana równoważyłaby oba przedmioty...
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie poczwórna paleta cieni Clinique oraz ewentualnie paleta Estee lauder.Znajdziesz coś w zamian
![]()
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ESTEE LAUDER Pure Fantasy Illuminator DIOR Diorshow Powder,003 Catwalk Pink Czy reflektowałabyś obie za cienie Clinique? ![]() Twój Diorshow powder to miniatura pełnowymiarowego produktu?
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo podoba mi się Twój róż Estee, ale dostać używany produkt za zupełnie nowy nie za bardzo mi sie widzi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co np.Cię jeszcze by interesowało?Dlaczego nie chcesz pełnowymiarowego opakowania ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mam np.nową minimascarę Estee Lauder Double Wear 2,8 ml,to prawie połowa pełnowymiarowego opakowania.Mam nową miniaturę kremu pod oczy Clinique 5 ml,w słoiczku i kartoniku.Albo zestaw 3 kroki w pudełeczku-w sumie 12 próbek (4 żele do mycia,4 toniki oraz 4 kremy).
EDIT: Mam nową miniaturę Lolita Lempicka L EDP 5 ml,w kartoniku. Teraz muszę jechać,około 7 wrócę,możesz mi zarezerwować paletę?Mam nadzieję,że się jakoś dogadamy ![]()
![]() |
#23 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam kiedyś ten odcień ,ale suma sumarum sprzedałam, bo pomimo ślicznego koloru niezbyt często go używałam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kilka odsypek:Mythology,Texture ,Tan,Rose,jakiś fiolet i jeszcze jakiś róż,teraz nazwy nie pamiętam,jak wrócę to sprawdzę,ok?
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o tę paletkę Diora, to nie ma żadnej masakry, ponieważ ona mi w żaden sposób nie upadła, po prostu używałam wyłącznie złota z jednej części, a różowy został prawie nienaruszony, kilka razy maźnięty. W momencie, jak złoto zaczęło się zużywać, pokruszyło się w środku, więc, żeby mi nie uciekło, bo to mój ulubiony złoty, przesypałam do innego pojemniczka. Także paleta jest w stanie idealnym, bo lubię swoje kosmetyki i o nie dbam. Jeżeli ona Ciebie interesuje, oczywiście mogłabym zrobić foto. Produkt kosztował 200 zł, kupiony w perf., limitowany.
Co do 440 - muszę się zastanowić, gdybyś miała coś z Chanela, to chętnie, a tak muszę pomyśleć, co by mi się mogło przydać ![]() pozdrówka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Muszę wiedzieć teraz, bo jestem bliska jej zakupu...i wtedy będzie już ''po zawodach'' ![]() Z Chanel mam tylko błyszczyk kolor 106 Myriade, ale jak widzisz nie ma go tutaj w kramiku także też nie chciałabym go za bardzo wymieniać ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Może Asja Fendi za Lutens Cedr?40 ml z maleńkim ubytkiem i kartonikiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Nevado
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.