|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Juz lzy leca... musze sie tu wyplakac... wyzalic...
![]() Nigdy nie pokonam tych boczkow jestem szczupla bardzo ale te boczki wystajace sa straszne cwicze codziennie 30 minut anionowym hula hop siniaki jak nie wiem ale to nic.... przed hula hop a6w diete po 18 nie jem nic od 2 lat nie jem wogole slodyczy nigdy nie palilam i caly czas sa takie same z tylu nad tyleczkiem okropne boczki wszystko by bylo swietnie gdyby nie to nie wygram nigdy z nimi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-01-08 o 05:55 Powód: odtworzenie treści postu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieczyny plakac mi sie chce strasznie nigdy z tym nie wygram:(
?
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A moz epo prostu kup spodnie dobrze dopasowane to boczki przestaną się tworzyć.
Większośc dziewczyn najperw kupuje spodnie/spódnice/szorty za wąskie w biodrach, a potem dochodzi do niemądrego wniosku ze ma "boczki" choć tak naprawdę to nie boczki są a normalne, jędrne kobiece na ogół całkiem szczupłe ciało zdeformowane źle dobranym ubraniem. ![]()
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Robią Ci się "wały" bo kupujesz spodnie dopasowane do bioder na ścisk . Kup lepiej dopasowane, albo trochę za szerokie w "pasie" i daj krawcowej niech wymodeluje, żeby ładnie leżały ale nie obciskały.
łapię w czym problem bo też mam _normalną_ kobieca sylwetkę- czyli w biodrach więcej niż w tali ok 30 cm i tez mam ten problem- jak w biodrach dobre to w pasie odstaje, jak w pasie dobre to na biodra ledwo wciągnę i zaczyna się wylewać nie wiadomo co i skąd. ![]() To nie my jesteśmy za grube, czy niekształtne, czy otłuszczone, czy ogólnie "nie takie" , to większość ubrań jest szyta bez sensu, bardziej na sylwetkę chłopców lat nastu niż na kobiety ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Właśnie, tymi spodniami jest tak, że przez nie ffigura Ci się kształtuje! mama mi to zawsze wypomina.. Jeśli masz biodrówki, zainwestuj w te o 4 cm chociaż wyższe! napewno pomoże!
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Także mam problem z dobraniem spodni >< nie mam dopasowanych, muszę ściskac je paskiem :P zawsze w biodrach są spoko, tylko w pasie....erm, za duże :P Zazwyczaj jest tak, że już się cieszę, bo super spodnie znalazłam. Przymierzam, w biodrach spoko, patrzę w pasie- a tam normalnie można mi z tyłu bądź z przodu worek kartofli wrzucic jeszcze :P Szyją te spodnie na jakieś bezkształtne patyki chyba co biodra i talię mają na "jednej linii". Irytuje mnie to strasznie, bo to jest typowa budowa wychudzonych do granic modelek a nie pospolitej, przeciętnej kobiety
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dokładnie
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panie
![]() Trafiłem na to forum, kiedy szukałem wiadomości o czerwonej herbacie i przypadkowo trafiłem na ten wątek. To przykre, że moda może tak zniweczyć wasze dobre samopoczucie. Zastanawia, kto lansuje taką modę, że większość kobiet ma problem, żeby się wpasować w ten kanon?! Jak to się dzieje, że trudno kupić spodnie, które bez przeróbek pasują i czemu niektóre z pań myślą, że modelki są synonimem piękna?! Nawiasem mówiąc niewielu facetom podobają się te wychudzone panie. Piszecie o wałkach na biodrach, ale jak widać, to zasługa źle skrojonych spodni. Wydaje mi się, że powinnyście głosować waszymi portfelami - po prostu nie kupować takich ciuchów. Nie wiem, czy dobrze czujecie się w takich spodniach, ale wierzcie mi, że faceci w większości lubią kobiece kształty, ale niekoniecznie wychodzące poza same spodnie. Moda modą, ale najważniejsze, to czuć się dobrze ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i forumowiczów (jeśli tacy są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
To miłe, obserwatorze, że tak piszesz
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
DZIEWCZYNY niestety mam boczki bo widac to golym okiem i czuc z tylu nad tyleczkiem ze to tluszcz wszedzie idealnie miesnie a to ech nawet jak mam normalne spodnie to widac w buzce ze mam za szerokie biodra tzw wiadomo ze to wina boczkow ale i tak je pokonam wiosna basenik bieganie i bedzie idealnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Pokaż zdjecie. Bo idę o zakład że robisz halo z normalnie zbudowanego kobiecego ciała i chcesz wygladać jak kuriozum anatomiczne.
Każda normalna kobieta ma nad przyczepami mięśnio bocznych brzucha obszar trochę grubszej tkanki- to normalne i pięknie wygląda. A jak nie akceptujesz tego widoku w biodrówkach to przeżuć się na noszenie sukienek. Ja zawsze przeżywam szok, o ile ładniej, zgrabniej, szczuplej wygląda ta sama kobieta w dobrze dobranej sukience niż w biodrówkach. ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
No tak to jest. Zdecydowana większość producentów to faceci, to co się dziwić, że takie kroje na wieszaki potem są. Ja raczej staram się biodrówek nie kupować, może boczki się u mnie nie robią, choć nie jestem najszczuplejsza, to jednak z przodu troche brzuszka odstaje i się źle czuje, zwłaszcza jak bluzka dopasowana. Z długością nogawek jest to samo. Raz miałam spodnie, których skracać nie musiałam.
Boczku jest się ciężko pozbyć, ale można je maskować odpowiednim ubiorem. Najlepsze będą masaże. a6w rozbudowuje dodatkowo mięśnie skośne.
Co to jest miłość ? To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca http://s3.suwaczek.com/20090530040117.png http://www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvry96uqg4.png 15.12.2010 - prawo jazdy zdane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.