|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
co zrobic zeby wygladac inaczej? wlosy i makijaz
Czesc! Mam pytanie do Was kochane dziewczyny.
Poniewaz mam juz dosc mojej nudnej fryzury chcialabym cos w niej zmienic, kolezanki mi mówia ze farbowac nie powinnam, bo najladniej mi w ciemnych wlosach i sobie zniszcze, jak obetne to mi sie kreca i mam jedna wielka burze na glowie, nigdy nie mialam grzywki wiec nie mam pojecia jakbym wygladala.. poradzcie cos prosze! ![]() Poza tym jeszcze sprawa makijazu - maluje sie rzadko, czasami puder (zeby przykryc rumience) od czasu do czasu tusz do rzes i kredka (czarne albo brazowe) a do ust wazelina kosmetyczna (mam ciemne naturalnie wiec chyba nic wiecej mi nie potrzeba ![]() Moze Wy macie jakies propozycje? Z góry dzieki za wszystkie rady ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: co zrobic zeby wygladac inaczej? wlosy i makijaz
ja osobiście akurat włosów bym się nie czepiała - pasuje Ci taka długość i uczesanie
powinnaś jednak wyrównać brwii, używać tuszu i zalotki a na rumieńce zielonego korektora bo sam puder nic nie da |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
wielkie dzieki za rady, na pewno skorzystam
![]() bardzo mnie korci zeby spróbowac z grzywka ale kompletnie nie mam pojecia czy ksztalt mojej twarzy jest do tego odpowiedni..
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że masz dosyć wysokie czoło, więc chyba by pasowała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
co do grzywki to nie poradze, bo ogolnie uwazam ze duzo kobiet wyglada lepiej bez niej
![]() za to przy twojej urodzie bym (wlasciwie to mam podobna ![]() ![]() a tak poza tym to na ostatnim foto wygladasz jak Longoria! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
śliczna jesteś
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a ja bym Cie widziala w prostych wloskach, tak dla odmiany
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
wielkie dzieki za rady! czasami prostuje sobie wlosy i rzeczywiscie wygladam niezle ;-) ale nie chce tego robic zbyt czesto, bo boje sie ze mi to je zniszczy.. co do grzywki to pewnie sie nie odwaze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Wlosy sa jak najabrdziej w porzadku
![]() a propo grzywki = ja mam falowane wlosy i normalnie prostuje, to wtedy grzywka jest OK w innym wypadku wyglada się jak pudel - wiem z autopsji i jak patrze czasem na eksperymenty innych dziewczyn :P jedyne co moge Ci zaproponowac to makijaz typu smokey eye - podkresli Twoja orientalna urode ![]() Prawdopodobnie jedno czy 2 ze zdjec są z imprezk- ja bym zaszalala z fajnym fioletowym makijazem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.