|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zieleń w roli głównej i łosoś na drugim planie:)
w niedziele jak to w niedziele...zdecydowanie więcej wolnego czasu niż w tygodniu
![]() no w wtedy zaczyna się wielkie kombinowanie mieszanie kolorków a na koniec zawsze jest nieoczekiwany efekt ![]() czasem tak nieoczekiwany, że trzeba pozbyć się fresków z oka i zacząć wszystko od nowa ![]() dzisiaj pojawiła się w moim życiu kolejna wielka miłość...miłość do zieleni ![]() zrobiłam zobaczyłam no i wzięło mnie...na zabój ![]() twarz: emulsja matująca IWOSTIN podkład L'OREAL true match puder sypki INGLOT korektor pod oczy GOSH róż WIBO oczy: baza pod cienie ARTDECO czarna kredka ESSENCE zielenie paletka RUBY ROSE łosoś INGLOT tusz do rzęs ASTOR wolume artist usta: błyszczyk MAYBELLINE watershine gloss diamonds Przepraszam za jakość zdjęć nastepnym razem postaram się bardziej Pozdrawiam ![]() Edytowane przez redsugar Czas edycji: 2011-08-07 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zieleń w roli głównej i łosoś na drugim planie:)
Bardzo podobają mi się odcienie zielonek, są śliczne,i Tobie ładnie w zieleniach, ale jest pare 'ale' ktore pozwole sobie wymienic, co bym troszke pozmieniala:
- powinnas bardziej przyciemnic brwi, przy takim kolorze cieni i jasnej karnacji oprawa oczu jest bardzo wazna - bez niej twarz wydaje sie troszke ziemista i zmeczona - przydałoby sie wyrownac bardziej koloryt buzki, tez mam loreala true matcha ale nie sprawdza sie zbyt dobrze, zmienilam go na Revlon colorstay i jest o niebo lepiej - gorna granica cieni troszke bardziej powinna byc roztarta i sa za bardzo wyciagniete na boki, zewnetrzny kacik na dole pociagnelabym lekko czarnym cieniem , zeby skontrastowac z gora i nadac glebi spojrzeniu to tyle ode mnie, mam nadzieje ze Cie nie urazilam, po prostu chcialam pomoc zeby bylo jeszcze ladniej ![]() czekam wiec z niecierpliwoscia na stunningowana 'zieleń w roli głównej i łosoś na drugim planie' pozdrawiam ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Oj ładnie ładnie.Podoba mi się bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
niestety.. nie podoba mi sie ale to tylko moje zdanie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a jeżeli chodzi o podkład to masz na mysli Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin ? hmm...to mój pierwszy egzemplarz l'oreal no i kurczaki kupiłam ciut za ciemny ![]() pewnie dlatego cera tak wygląda...trochę nie za bardzo stapia się ze skórą ![]() a z cieniami to jest taka sprawa,że pod spodem miałam powieke wymalowana czarna kredką(nie rozcierałam) , dlatego tak się odznacza. Zamysł był inny i kiedy położyłam cień nie mogłam juz tego rozetrzec... dziekuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dobry pomysł dałaś z pomalowaniem brewek, pokaż się tutaj z ciemniejszymi - trzeba kombinowac, i probowac
![]() A Revlon dokladnie, tyle ze ja uzywam Normal Skin - mimo ze mam tlusta cere, jakos nie mam przekonania do takich niby to matujacych bo tak naprawde zedne nie daja efektu matu przez caly dzien - jak pociagna pare godzin to jest niezle i to nie zawsze. Uzywam koloru Sand Beige, sprobuj w drogerii nalozyc sobie na buzke odrobine na rzuchwie i wyjdz na swiatlo dzienne to zobaczysz czy Ci pasuje czy nie, bo w sklepach to przeklamane swiatlo jest ![]() buziaki ![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() masz tłusta cerę??? no to musze miec ten podkład(!), bo na fotkach to masz taka super gładziutka i matowa buzke ![]() pozdrawiam i już nie moge się doczekać kolejnych cennych rad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a ja własnie poluję na jakiś godziwy odcien pasujący do zielenii, dzięki Twojemu makijażowi, będę szukać łososiowego, możesz zdradzić jaki ten Twoj ma numer?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ślicznie wyglądasz w tym makijażu, moim zdaniem bardzo do Ciebie pasują te kolorki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Kolory zdecydowanie Twoje, podoba mi się równiez błysk na powiekach. Jednak mam wrażenie niestaranności w nałożeniu cienia. Podkład nieco się odznacza, chyba jest zbyt pmarańczowy dla Ciebie. No i jak pisała northwestpassage brwi nie wyglądają najlepiej, zdecydowanie powinny być nieco ciemniejsze
![]() Edytowane przez pasywno-agresywna Czas edycji: 2009-03-03 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to jest cień pojedynczy pearl 407 Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak znajde w tyg czas to brewki na pewno będą zrobione ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A ja mam wrazenie, ze przez to, iz wyciagnelas cieniowanie za zewnetrzne kaciki oczu staly sie one "plaskie".
Moim zdaniem powinnas "otwierac" oko odpowiednim cieniowaniem a nie dzialac w przeciwnym kierunku ![]() A ten losos jak dla mnie nie wspolgra do konca z ta zielenia... no, ale sa gusta i gusciki ![]()
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
Edytowane przez Zuzka20 Czas edycji: 2009-03-03 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Śliczne kolorki, pasuja Ci
![]() ![]() O brwiach i roztarciu cienia nie pisze, bo zrobili to juz inni. Cos mi tylko nie pasuje ten łosos na dolnej powiece. Sama nie potrafie tego dobrze okreslic. Na zdjeciach całej twarzy wyglada ok, a na zblizeniu cos sie gryzie. Ps. Słodkie masz dołeczki na policzkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.