|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kosmetyki, maszynka itp :)
niekatuale
*Dwie nowe chusteczki samoopalające Sun ozon * tusz rimmel extra super lash , użyty 2 raz *. Antyperspirant w kulce stoktotka, łagodny , prawie cały *..Krem tonujący ziaja kolor 02, zużycie minimalne *. Lakier Lemaxpomarańczowy do zdobienia, została ponad połowa *..Błyszczyk maybelline bezbarwny , zostało na wyprobowanie *.Maszynka do golenia intuition, maszynka używana ale mam dop niej NOWY wkład *.Balsam do ust różany została gdzies połowa , przywieziony z Bułgarii. *Avon SSS Jedwabisty olejek do ciała w sprayu, została niecała połowa *Aknemycin, na trądzik została niecała połowa *Vichy , purete thermale , mleczko do demakijażu 3w1 , mogę zrobić odlewkę! ale tlyko za coś dobrego z pielęgnacji!! *Antyperspirat Fa , kilka razy użyty * Mam też do wymiany paczkę papierosów , brakuje tylko 1 papierosa. miętowe Bond. Zapraszam ![]() ![]() Edytowane przez Karolinka:):) Czas edycji: 2008-08-15 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki, maszynka itp :)
Cos u mnie za
tusz rimmel extra super lash Krem tonujący paczkę papierosów , brakuje tylko 1 papierosa. miętowe Bond Balsam do ust różany została gdzies połowa , przywieziony z Bułgarii.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki, maszynka itp :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.