|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pigułki samoopalajace!
Dziś usłyszałam pierwszy raz,że od jakiś miesiąc temu ,miały pojawić sie w Polsce pigułki samoopalające.Czy słyszeliście o nich?Jeśli tak to napiszcie coś o nich ,proszę.Jak je sie zażywa,gdzie mozna je kupić,ile kosztują.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Pigułki samoopalajace!
Te pigułi były wspomniane w oistatnim Twoim Stylu w raczej negatywnym sensie. Jak będzie trzeba, sprawdzę str. i info.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Joannea - sprawdź, będę wdzięczna, bo nie mogę tego wykopać, a poczytałabym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
TS, nr 8 (sierpień):str. 125, w opisie jednej z przygód wakacyjnych jest historia dziewczyny, która wzięła kupioną nielegalnie pigulkę przyspieszającą opalanie (kupioną pokrętnie, bo w Polsce są nielegalne). Panna poszła do solarium i odchorowała to 40 stopniową temperaturą, czerwonofioletową skórą i bąblami, oraz 10 dniowym pobytem w szpitalu z powodu poparzeń (+ 2 tyg kuracji w domu).
Nie brzmi najlepiej, no, ale jak się pojawi legalnie w Polsce, bedą ją musieli dopuścić, więc można sie spodziewać czegoś bezpieczniejszego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ahaaaaaa - czytałam to. Rzeczywiście ładna historia. Jeszcze jeden powód, by pokochać bladość.
hihihi Moja mama, która zawsze mi powidała, że jak głupia chodzę w spodniach i swetrach latem - dzisiaj zrobiła mi wykład i z zatroskaną miną wygłosiła retorę: "...wiesz córeczko, cieszę się, że polubiłaś spódnice, ale... masz takie białe nogi... wyglądasz jak wiejska baba... lepiej na zakupy choć w spodniach...." - i jak tu zadowolić rodzicieli? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Czekajcie, czyżby guerlain miał coś takiego? Nie wiem, na sto procent jakaś firma ma to i chyba to jest już w polsce skoro piszą w gazetach, ale one kosztują chyba jakoś 100-200 zł więc najtańsze to nie są...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.