|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
co z kosmetyków przywieźć ze stanów?
słuchajcie-potrzebuje pomocy. otóż mój chłopak jest w stanach, niedługo wraca.zaproponował, że kupi mi kosmetyki, jakie tylko chcę.jego znajoma pracuje w sklepie kosmetycznym w jakimś hipremarkecie, a on tam ma zniżkę, blabla ..więc będzie taniej.tylko rodzi się pytanie-co mi kupić?
![]() dlatego proszę Was o pomoc-jakie kosmetyki są dostępne w stanach? wszystko jedno czy z górnej czy średniej półki. chodzi mi o kolorówkę. nie mam szczerze mówiąc pojęcia...a chcę mu chociaż mniej więcej dać jakieś wskazówki, bo się bidulek zupełnie pogubi. ![]() z ciekawszych rzeczy przychodzi mi do głowy MAC. ale co jeszcze? doradźcie coś proszę. a ceny? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Re: co z kosmetyków przywieźć ze stanów?
Jeśli ta znajoma pracuje w hipermarkecie i jeśli interesuję Cie kolorówka to powiem Ci, że super
![]() ![]() Ja jak byłam nakupowałam sobie z Maybelline pomadki błyszczyki lakiery pierdółki wszelkie -ceny ? 3-8$ (zależy czy jest akurat jakaś promocja). Loreal- podobnie ![]() Podkładów pudrów itd lepiej nie kupuj, są dosyć drogie (poniżej 10$ nie schodzą) a i jeszcze trzeba wypróbować samej, wiadomo ![]() Cio więcej to lakierki do pazurków taniutkie są (ok 4$), cen cieni to szczerze Ci powiem nie pamiętam ![]() A z tych droższych to polecam Revlon- pomadki ok 8-9$. Podałam Ci ceny nie na promocji oczywiście ![]() ![]() Aha ![]() ![]() Ta firma ma wejść i u nas, ale pewnie za jakiś rok dopiero. Nio i dużo błyszczyków i szminek wszelkich ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
super! dzięki aggie!
![]() on pracuje w Walmarcie i ta perfumeria tez tam jest i on jako pracownik tego całego marketu ma zniżkę 10 % na wszystko stamtąd. ![]() juz mu przygotowałam cała listę kosmetyków, pewnie mu się w glowie zakręci, jak to zobaczy...hehe. słyszałam też wiele pozytywnych opinii o kolorówce neutrogeny, może wiecie coś konkretniejszego? co jest szczegolnie warte uwagi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Błyszczyki smakowe Bonnebell - kosztują grosze a są mniamuchne
![]() Kosmetyki do włosów - np. Joico, fajna firma, która tam nie należy do najtańszych, ale u nas osiąga kosmiczne ceny. Miałam ich leciusieńką odżywkę bez spłukiwania Integrity (w markecie ok. 10$), rozpyla się drobniutką mgiełką na włosy po umyciu i rozczesują się natychmiast bez szarpania, ech... ![]() www.joico.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
...ale mają głupią stronę...
wejdź na http://www.bonnebell.com/bb/, po chwili na górze pojawią się hasełka lips, eyes, face&body, kliknij w Lips i rozwinie ci się menu asortymentu błyszczyków. aaaa, aż mi ślinka leci... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dzięki benny za namiary na tą firmę-jestem zachwycona!!! oglądam ich ofertę już chyba 15 raz i jestem w siódmym niebie.co za cudowne rzeczy oni robią. mam nadzieję, że nie są te kosmetyki trudno dostępne i że mój biedny chłopak je znajdzie. cholernie się napaliłam na kilka błyszczykow.
jeszcze raz dzięki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Buu, jakie sliczne te blyszczyki. A sa moze w Polsce, albo w sklepie wolnoclowym u nas? moze ktos wie..?
Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Nieee, nie sądzę, na pewno nie w bezcłowym. To jest firma 'nastolatkowa', taniutka, ale fajna i taka 'smakowita'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
To znaczy w Stanach nie są trudno dostępne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Z kolorówki dostępnej w marketach to może Cover Girl lub Jane? Nie miałam ich produktów, ale są chyba na poziomie Maybelline.
Zarejestruj się na www.makeupalley.com i poszukaj recenzji w Productville. Tylko żeby twój facet nie zbankrutował! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
hihihi.
![]() ![]() ![]() ![]() to bardzo się cieszę, że nie powinno być kłopotu z kupnem bonnebell. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cover Girl to dobra firma! miałam ich tusz i pomadkę - dość dawno, ale sobie chwaliłam. Szkoda, że CG nie ma w Polsce...
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
kolorówka cover girl jest rewelacyjna!Mam komplecik 6 cieni.Dobór kolorów i trwałość-fantastyczne.Przy tym są rzeczywiście"girl".Myślę, że i do młodej buzi i starej też w nich będzie dobrze.Na stronie internetowej bajeczny wybór.Adres w linkach wizaż'u.Niech ktoś wreszcie zacznie je sprowadzać!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.