|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Jak mieć puszyste włosy?
Moje włosy są cienkie i już parę godzin po umyciu tracą puszystość i są oklapnięte. Używałam szamponu Shamtoo, ale moja fryzura nadal nie była taka jak powinna. Czy znacie jakieś dobre kosmetyki do pielęgnacji włosów, które nadadzą im większą puszystość i lekkość? Czy ktoś wypróbował może produkty z linii Pantene Pro-V Większa Puszystość? I Jakie są wasze opinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Jak mieć puszyste włosy?
Beeeeeeeeeeeee, shamtu? Po tym czymś to włosięta nie mają szans być puszyste!
![]() ![]() A ta seria pantene to taki pic na wodę, probowalam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
moje włosy były puszyste po szamponie Palmolive-ziołowym,puszystośc utrzymywała sie przez dwa dni,ale!!!!!uwaga!!!!od jakiegoś czasu używam bardzo taniego szamponu z Biedronki -Organika-owocowy i jestem z niego bardzo zadowolona-puszystość utrzymuje się do czterech dni(o ile wcześniej nie umyję głowy),mam już chyba trzecia butelkę,choć pierwsza kupowałam z dość sceptycznym podejściem (ze względu na cenę- 2,99)ale polecam-u mnie się sprawdza rewelacyjnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Cześć Aniu.
Ja używam serię "Większa puszystość" Pantene Pro-V. Kiedyś używałam żelu do włosów (sprawdził się w 100%) a teraz mam sam szampon i wczoraj nabyłam szampon z odżywką 2 w 1 którego jeszcze nie używałam, ale właśnie ide sobie nim umyć włosy. Co do szamponu (samego bez odżywki) to ma fajną żelową konsystencję czyli tu sygnał że nie będzie on obciążać włsów i tak własnie jest.Włosy są mieciutkie, baaardzo lśniące i rzeczywiście lekkie i puszyste (polecają tam rónież stosowanie odżywki). Jednak nie zmniejsza on (niestety) przetłuszczania sie moich włosów tzn. ja zawsze myłam włosy co 2 dni a ten szamopn wcale tego nie zmienił i po 2 dniach jestem zmuszona już je umyć. Ogólnie jestem zadowolona. Ja mam akurat wersję 400 ml. bo była w promocji; w Tesco z tego co mi wiadomo do szamponu 400 ml. dodawano dożywkę z tej samej serii gratis. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Natomiast ja polecam Ci pianki nadające puszystość. Też mam przetłuszczające się włosy i muszę je codziennie myć. Sprawdzone pianki to Taft-bardzo mocna i Fructis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:39.