|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ślub cywilny w grudniu. Co założyć???
Witam was kobietki. Oto mam mały problem no moze nie taki mały. Otóż tak jak w tytule, wychodze za maz w grudniu. Zaznaczam ze biore tylko slubik cywilny. Na dzien dzisiejszy nie wiem co nalozyc aby bylo pieknie. Nigdy nie bylam na slubie w okresie zimowym, wiec nie mam jako takich pomyslow. Wiec prosze o rady jaka sukienka (nie marzy mi sie garsonka badz kostiumik) bedzie odpowiednia na te pore roku, jakie buciki i oczywiscie jakie wdzianko na wierzch. Bardzo ale to bardzo prosze o rady i zdjecia jesli takowe posiadacie.
Wierze w was i mam nadzieje ze mi pomozecie, bo przeciez kto by mi pomogl lepiej jak nie Wy. Przesylam buzki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ślub cywilny w grudniu. Co założyć???
Hej dziewczynki nie macie pomyslow?? Oj jaka szkoda. Ale nie myslcie ze juz w was nie wierze dalej czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj, ja osobiście ubrałabym jakąś śliczną suknię, np gorset plus długa spódnica i na wierzch śliczną kurteczkę krótszą, bądź dłuższą (propozycje załączam). Nigdy, przenigdy w kostiumie, garniturze, w tym przecież latamy do pracy.
![]() A ślub, to co że cywilny, przecież tego dnia chcemy być najpiękniejsze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
i jeszcze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a może gorset plus spodnie a do tego elegancki płaszcz
http://www.classicengland.net/weddin...s/kosibah2.gif |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
i już wszystko. Mam nadzieję, że te propozycje się spodobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jak sie ciesze ze rozjasnilyscie mi umysl. Co nie co w mojej wybrazni juz sie tworzy.
Joasia25 bardzo dziekuje za propozycje wszyskie piekne i powiem ci ze masz racje ze slub to slub i nie ma mowy o kostiumikach ![]() Akira myslalam troszke o spodniach ale codziennie w nich latam ![]() ![]() EROTICDANCE napewno bede robila wieczorek panienski tylko narazie nie mam pomyslu na niego. Twoja strona zachecila mnie do tego typu imprezy ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich i czekam na dalsze foteczki A moze znajda sie wizaznki ktore braly slub w okresie zimowym chcetnie zobacze wasze kreacje Buzki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
sohf nie nie pomylilam sie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Widzialam ten post! Wlasnie zauwazylam, ze juz go nie ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hihi, wszystko jasne
![]() dzięki, za odpowiedz, bo już sie obawiałam że coś mi sie na oczy rzuciło ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki jak pisalam rozjasnilyscie mi umysl co wrzucic na gore, ale teraz jest drugi problemik buciki. Napewno bedzie snieg wiec kozaczki ale czy w USC powinnam zmienic na cos lzejszego?? I jeszcze jedno pytanko przypomnialam sobie ze Mandaryna wychodzila za maz w okresie zimowym tzn gdzies gdzie bylo zimno. Strasznie spodobala mi sie jej kreacja ale niestety nie posiadam fotek Marty ze slubu. Dziewczyny jak macie te fotki to szybciutko wklejajcie. Dzieki z gory i caluski.
Przepraszam ze az tak bardzo sie rozpisuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hmm ceremonia w USC nie trwa dlugo, wiec jesli dobierzesz wygodne, a przy tym ladne, kozaczki, chyba nie bedziesz ich musiala zmieniac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() http://slub-m-m.blog.onet.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Magdalenko zerknij jeszcze na ten wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...017#post670017
Tam Carla1010 wkleiła zdjęcie naprawdę pięknej kreacji w sam raz na zimne miesiące. Chyba że już widziałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Joasia25 dziekuje za te fotki jestem ci bardzo wdzieczna wielkie buziak dla ciebie
Jeanette tak widzialam to cudko. Jest po prostu boska ale chyba troszke bym sie na nia wykosztowala jakbym chciala cos takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ach cieszę się, że choć troszkę pomogłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Madalenko - gratuluję
![]() ![]() Ja już wiem jak się ubiorę, skompletowałam sobie cały zestaw. Założę spódnicę za kolana z jedwabiu w kolorze brudnego różu, na górze dopasowaną i rozszerzającą się do dołu w formie ogona syreny ;-) Do tego top w kolorze kości słoniowej również jedwabny i jasno fioletowe bolerko mohairowe naszywane cekinami. A na wierzch krótkie futerko przewiązywane szeroką kokardą z brązowej skóry. Cały zestaw, przyznam nieskoromnie, wygląda świetnie. Nie mogę sie już doczelać zimy i cieszę się, że wybraliśmy taką wyjatkową rodzinną i skłaniającą do refleksji datę... pozdrawiam H. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Joasia25 nawet nie wiesz jak ja sie ciesze ze sa tutaj takie wspaniale osobki skore do pomocy i niezwykle potrzebnych rad. Jeszcze raz dziekuje za stronke. Cmoki dla ciebie
Halszka ja tez gratuluje i zycze aby ten dzien byl niezapomniany. W ten sam dzien zmieniny swoj stan cywilny ![]() ![]() Mysli i mysle ale jak narazie na nic konkretnego nie wpadlam ![]() Wiec jak dziewczynki jak macie jakies fotki ciuszkow bardziej odbiegajacych od tradycyjnych slubnych sukien to wklejajcie. Naprawde bedze wam wdzieczna z calego serducha. I znowu sie rozpisalam ups |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Witam
Podbijam swoj watek bo dalej mam dylemat. Wiem ze to bardzo dziwne bo czas leci nieublagalnie a ja dalej w proszku. Wiec alarmuje znowu wklejajcie fotki kreacji ktore beda opowiednie na grudzien. Blagam jestem bardzo niezdecydowana POMÓŻCIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
ja wyszlam za maz 5 listopada tez narazie slubik cywilny suknie uszylam sobie taka jak a mi sie podobala (w ostatnie dni ja szylam) nie byla biala bo ten kolor zarezerwowalam na koscielny ,mialam biale krotkie futerko i eleganckie buciki na obcasiku gdyby bylo zimno mialam w zapasie kozaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Sliczne sa te propozycje na zimne dni
![]()
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Ja myśle że zwykła skromna sukienka np: taka jaka jest na zdjęciu wystarczy (bo na pewno w urzędzie będzie dośc ciepło) a później mozna sie okryć podobnymi futerkami(zdjęcia nie z polskich stron)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Sliczne sa te futerka
![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Slubik mam juz dawno za soba 31 grudnia 2005 sie odbyl. Sukienke szylam na dwa tygodnie przed ta data
![]() Pozdrwiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Witam , proszę o pomoc Was dziewczyny mam slub cywilny w lipcu (dosc cieplo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.