|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fryzura...
Witam
Chciałabym sie dowiedziec jak zrobić samej takie loczki jak na załączonym obrazku. Nie chodzi i o uczesanie ich do tylu czy spięcie tylko o efekt takich moim zdaniem idealnych loków. Z góry dziekuje za odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzura...
radzę próbować lokówką. tylko nie taką klasyczną tylko zakładką to spiralnych (francuskich) loków. przed nawinięciem pukla dobrze go rozczesz a potem spryskaj lakierem. potem skręcaj. dużo pracy i zabawy, ale trzymam kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kiedys 'prawie' mi sie udało takie zrobic... ale to strasznie duzo pracy... Najpierw dobrze rozczesałam włosy, potem wygładziłam prostownicą, potem kolejny raz sprayem do układania i lokówką z taką spiralną nakładką o której wspomina kasiejos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
zobaczylam fajny tric u fryzjerki kiedy rozczesala dziewczynie loki brala cienkie pasemko nawijala na raczke od grzebyka ( ja tak robie ołowkiem albo palcem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mi to wyglada na loki robione cieniutka prostownica
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
powiekszylam zdjecie i sie przeraziłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
jeśli cvhcesz uzyskać taki efekt to lepiej użyj prostownicy bo lokówką strasznie zniszczysz włosy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:44.