|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Jutro wychodzę za mąż!
Jutro wychodzę za mąż. Nie mam najmniejszych wątpliwości co do wyboru i jestem pewna, że chcę spędzić resztę życia z K. Ale jestem lekko przerażona, bo siedzę sama w domu i mam rózne myśli. Martwi mnie do tego pogoda. Powiedzcie jak mam to przeżyć, żeby nie wariować?dzięki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jutro wychodzę za mąż!
nie przejmuj się pogodą, deszcz wróży dostatek, a poza tym lepiej jak jest koło 20 stopni niż straszne upały, bo goście mogą się dłużej bawić
![]() Co do dziwnych myśli, to chociaz nie wiem, co konkretnie przez nie rozumiesz, ważne, że jesteś pewna swojego wyboru ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Powiem krótko - zazdroszczę Ci, że to już jutro
![]() Wszystko na pewno się uda, tylko nie przejmuj sie drobiazgami, przecież tak naprawdę pogoda i wiele innych czynników nie ma znaczenia. Najważniejsi jesteście Wy dwoje, więc zamiast się przejmować, staraj się czerpać z tych chwil jak najwięcej. W końcu ślub jest jeden na całe życie i warto te chwile pamiętać. Gratuluję i powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
gratulacje, wszystko będzie dobrze
powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cóż ja też jutro wychodzę za mąż i martwi mnie tylko to czy siostra da radę mi zasznurować gorset, resztą w ogóle się nie przejmuję, bo jest cacy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
napewno sobie poradziła
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja wychodze za tydzień<lol> I śmiac mi się z tego chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny. Miałyście racje. Co prawda pogoda była delikatnie mówiąc średnia to wszystko się udało. Najwięcej emocji to oczywiście przysięga. Myślaqłam, że to ja będę się rozklejać, a tym czsem podając sobie prawe dłonie trzymałam K żeby się nie przewrócił z wrażenia. Warto było tyle czekać dla tej chwili. Właśnie wróciliśmy z krótkiej podróży poślubnej nad morzem i wracaqmy do szarej rzeczywistości. Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za przyszłe panny młode.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.