|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
TUBY CUBUS, roznokolorowe
.
Edytowane przez wspaniala Czas edycji: 2014-02-12 o 21:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Dot.: TUBY CUBUS, roznokolorowe
ale one sa z housa, nie z cubusa
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie wiem czy sa w Cubusie poniewaz dawno nie bylam i narazie sie nie zanosi
(ale slyszalam ze teraz po 10zl)Pozatym te tuby sa identyczne, roznia sie tylko iloscia guziczkow. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1215039055 moja tuba z Cubusa A i tuby z House sa zdecydowanie dluzsze niz tuby z Cubusa
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
To jest tuba z House ,która prezentuje się wg. mnie bardzo ładnie. Mam zdjęcie więc w razie co mogę wysłać lub wstawić jak w Niej wyglądam.
Kosztowała Ona ok. 29.90 więc bardzo małe pieniądze ![]() Były dostępne we wielu kolorach ja mam osobiście czerwoną ,ale rozmiarówka jest strasznie dziwna! Wzięłam S i była mi przyduża ,jednak po kilku praniach zmalała i jest o niebo lepsza
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
tak, tak one były w housie moja koleżanka kupiła niebieską, ale 3 tygodnie temu.
Zapłaciła 14,90 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, dlatego napisalam "tuba prawie jak z Cubusa", chcialam tylko zdjeciem zobrazowac dla mniej wtajemniczonych o co mi chodzi
.
Edytowane przez wspaniala Czas edycji: 2014-02-12 o 21:32 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis w Cubusie i niestety w Lodzi ich juz nie ma. Ja sama mam dwie te tuby granatowa i kremowa, ale kupilam je jakies 1,5 m-ca temu za 15zl sztuka.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

(ale slyszalam ze teraz po 10zl)

.