|
Notka |
|
Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sukienka bez pleców?
Witam Was Dziewczyny!
Mam spory problem. Wybieram się na 100dniówkę przyjaciela i chciałabym zabłysnąć. Wiem, że do stycznia bardzo daleko jeszcze, ale ja już się martwię sukienką, bo oczywiście musiałam sobie wymyślić coś bujnego, a kompletnie nie wiem czy w tym będę jakoś wyglądać :P A muszę wyglądać wyjątkowo przecież ![]() Zdjęcia siebie i sukienki jaką chcę załączam ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka bez pleców?
pewnie że sie da wlaśnie sobie kupiłam sukienkę na wesele bez pleców, bardzo podobną przynajmniej góra i jest tam wszyte usztywnienie na biust, a jeszcze spokojnie można założyć biustonosz bo plecy są odkryte w połowie tylko bez ramiączek albo ramiączko jedno załozyc na kark tak jak sukienkę, pochodź po sklepach i zobacz jak to wygląda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie nie... wlasnie ja nie chce dokladnie takiej sukienki jak jest na zdjeciu... Tylko chcę całe plecy odkryte
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
no ok ale usztywnienia sie wszywa takie same jak w biustonoszach, a jak będzie dopasowana i opięta to będzie gicio, sama szyjesz czy krawcowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Właśnie nie wiem czy szyć to sama, czy dać krawcowej... Ale chyba zajdę do krawcowej... Szkoda tylko, że u nas nie ma żadnej takiej naprawdę dobrej :/ ale jakoś przeżyję
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.