|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wiadomość z gg ;>
To taka ciekawostka, wiadomosc którą dostałam na gadu gadu, śmieszna ale...ja już mam status Łybacka na Sybir, ot tak chociaż nie wierzę żeby pani minister ;> go zobaczyła...
![]() „Zapraszamy wszystkich uczniów szkół państwowych do udziału w akcji mającej na celu przeciwdziałanie chorobliwym zapędom pani minister Krystyny Łybackiej. Otóż owa niewiasta zażyczyła sobie niedawno żeby skrócić wakacje o dwa tygodnie. Rzeczą oczywistą jest że owa kobieta cierpi na ostrą niewydolność rozumu i niepospolitą odmianę głupoty, kto to widział wakacje skracać?! W związku z tym bulwersującym faktem apelujemy żeby wszyscy Internauci którzy wyrażają sprzeciw dla tej decyzji oraz mają dość bezsensownych inicjatyw pani minister, zmienili sobie pierwszego września rano (albo jeszcze lepiej 31 sierpnia wieczorem) status opisowy na "Łybacka na Sybir" i pozostawili go przez cały dzień 1 września i noc z 1 na 2 września. Prosimy o rozsyłanie tej wiadomości dalej, wszystkim znajomym. Poczynione zostaną starania o to, aby pani Łybacka tego dnia zerknęła na opisy Internautów korzystających z Gadu-Gadu, w szczególności młodzieży. Kto wie, może do tej niewiasty to dotrze? Aha, jeszcze jedna prośba - o powtórne rozesłanie tej wiadomości 30 sierpnia tym samym osobom. Pamiętaj - to nie kolejny łańcuszek. To akcja przeciwko niesprawiedliwemu traktowaniu uczniów.” |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: wiadomość z gg ;>
Ooo, dostałam to już dawno, dzięki za przypomnienie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jasne,moze wogole zlikwidowac wakacje
![]() nienormalna kobieta
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]() Ja już czasy szkoły (na szczęście) mam za sobą ![]() ![]() I nikomu się nawet nie marzyło, żeby koniec roku był 20 czerwca ![]() Oczywiście nie bronię minister Łybackiej, bron Boże, bo jeśli jesteście przyzwyczajone do końca roku w połowie czerwca, to jawną niesprawiedliwością są dla Was jej propozycje ![]() Chciałam tylko przypomnieć, jak to drzewiej bywało.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oprócz skróconych wakacji, p. Łybacka szykuje inne niespodzianki. Będziecie sie, droga dziatwo uczyć o korupcji, do zjawiska którego zaliczone będa korepetycje. Biada tym, którzy nie nadażą za bzdurnym, encyklopedycznym programem. Korepetycje maja być zlikwidowane.Szkoła musi nauczac tak, by każdy się "naumiał".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
juz widze jak mnie te ***("kochane"nauczycielki )naucza
jedyna dobra nauczycielka ejst od polskiego reszte bym wymienila a pani lybacka niech przestanie psuc wakacje i humor biednym uczniom
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.