|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Charytatywny straganik - czy to ma sens?
Witam Was kochane Wizażanki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Charytatywny straganik - czy to ma sens?
Cytat:
jesli Twoj pomysł wypali, to chętnie włączę się z tę akcję. Wiesz, pewnie musiałabys cos więcej o tej osobie powiedziec, jakos uwiarygodnic wszystko- niestety oszustow wszedzie spotykamy i nie każdy chce sie dac nabrac... Myślę, że kilka odpowiednich informacji by się przydało i do dzieła... ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja od okolo roku wystawiam takie bazarki na dogomani,, ale peniadze ida na psy. Wszytsko co w domu mialam nie potrzebnego to tam sprzedalam, wszytskie ciuchy w ktorych nie chodzilam i t d . . .
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
O ile naprawde by szlo to na konto osoby potrzebujacej ,to jestem na tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pomysł fajny i dobrze, że pieniądze poszłyby na szczytny cel, ale niestety ,tak jak już ktoś to napisał , jest wielu oszustów i nie wiem czy udałoby Ci się znaleźć chętnych. Ludzie są nieufni i albo w ogóle nie biorą udziału w takich przedsięwzięciach albo biorą udział w znanych, sprawdzonych (typu tv). Przynajmniej mi się tak wydaje.
Jednakże życzę powodzenia ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja się może odniosę do tego co napisałyście, bo faktycznie nieufność pojawia się za każdym razem, gdy chodzi o pomoc charytatywną. Sama nie oddałabym pieniążków tam, gdzie nie miałabym pewności, że zostaną dobrze wykorzystane. Na szczęście jest taki portal, który się nazywa siepomaga.pl i tutaj MAM PEWNOŚĆ, że fundacje wystawiające cele są wiarygodne no i po prostu widać, że oni walczą o życie każdego swojego podopiecznego, czy to kotka, czy to pieska, czy to wreszcie człowieka. W ogóle wielki ukłon dla założycieli, za stworzenie i prowadzenie strony dostają tyle co nic, bo to chyba jedyna taka akcja gdzie 100% pieniążków idzie na charytatywny cel, a nie tak jak w przypadku smsów (1% dla osoby potrzebującej, 99% dla producenta). Także myślę, że wyczerpałam temat i teraz jest już wszystko zrozumiałe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jak tam wystawiam bazarek na jakiegos psa to zbieram kase na moje konto-zazwyczaj zawsze tak jest-bo od fundacji ciezko sie dowiedziec czy przylew doszedł czy nie-chyba ze akurat na forum jest jakas osoba z tej fundacji. Gdy bazarek sie konczy robie jeden przelew na fundacje lub na konto osoby ktora pod opieka danego psa... Np taki bazarek http://www.dogomania.pl/threads/1390...i-inne-chwasty w pierwszym poscie bazarku musi byc link do watku psa. Na watku psa musi byc rozliczenie-kto ile wplacil i na co pieniadze zostaly wydane. Osoba opiekujaca sie danym psem musi miec wszytskie rozliczenia, rachunki, paragony itp. gdyby moderator o nie poprosil itp. Gdy bazarek jest zakonoczny, ja przelewam pieniadze na jakiegos psa, osoby iformuja na bazarku ze paczki do nich doszly wtedy bazarek zostaje usuniety. W ostatnim czasie bylo 2 oszustow na dogomani, sprawy sa w sadzie... I na takiej zasadzie to działa. Duzo jest tez psow na dogomani co sa pod opieka fundacji... Jak chcesz pomoc, zaloguj sie tam... w razie czego sluze pomoca.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Na pewno ma to sens. Trzeba tylko dobrze to zaplanować. Powodzenia!
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chetnie sie przylacze
![]() Bede sprawdzac na biezaco postepy.
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Po świętach na pewno już wystawię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.