|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
ciepła woda moim pragnieniem ;)
Muszę się Wam wyżalić! OD 9 DNI NIE MAM CIEPŁEJ WODY!!!!!! To straszne! Nigdy nie doceniałam tego luksusu - ciepła woda prosto z kranu, to coś pięknego. To na razie 9 dni, a ja mam wrażenie, że to już 3 tygodnie!
Codzienne grzanie czterech garów wody do mycia (2 rano i 2 wieczorem). Ja musze codziennie myć włosy, więc wyobraźcie sobie. Gar wody w wannie, w ręku rondelek i polewam ![]() Marzę o kąpieli w goroącej wodzie i aromatycznym olejkiem. Czuję się niedomyta ![]() ![]() Chyba trochę przesadzili, mogliby się pospieszyć. Czy u Was (w blokach) też tak jest? Co rok nam wyłączają jesienią, ale do tej pory to były góra 3 dni. A nie 10!!!! Mam tylko nadzieję, że nie wywieszą karteczki "przepraszamy, brak ciepłej wody przedłuży się o 5 dni z powodu opóźnienia prac remontowych czy jakichśtam" ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: ciepła woda moim pragnieniem ;)
Współczucie! Ja też kocham ciepłą wodę i mam ją podgrzewaną prądem, a jestem tak fatalnie podłączona, że prąd wyłączają trzy razy w tygodniu (wszyscy do okoła mają - tylko rząd domków, do którego należę tak cierpi). Co się wtedy dzieje!
W deklaracji praw człowieka powinno być zapisane, że każdy, absolutnie każdy ma prawo do ciepłej kąpieli z mydłem przynajmniej raz dziennie (opcjonalnie prysznic) i do jednej ciepłej herbaty. trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witam
łączę sie w bólu. jak mieszkalam z rodzicami to oni tez tak mieli co roku w lipcu na 10-14 dni teraz a wczesniej czyli jakieś 15 lat temu na miesiąc !!!!!! to był koszmar. współczuje i trzymam kciuki za szybki powrót ciepłej wody. pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ojejku, rozumiecie mnie!!!
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hhehe, w zeszłym roku byłam we Lwowie, i tam, hhihih, nie ma ciepłej wody, tzn. jest właczana dwa razy dziennie o określonej porze, z tego, co zrozumieliśmy, cały rok
![]() I koniec, kropka. Musielismy się męczyć w zimnie, bez wody, która, pomijając już wszystko inne, jeżeli była, to o różnych porach (a bo tak), a czasem, jak nie miałyśmy woli wesprzeć obsługi hotelu, nie było jej wogóle... Ale i tak pobyt wspominam baardzo dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Karola, rozumiem Twój ból, ale ciesz sie , że chociaż zimną wodę macie!
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nie dramatyzuj
![]() U mnie w lipcu przez dwa tygodnie w ogóle nie było wody, bo budowano drogę i wyłączono. Woziliśmy wodę samochodem ze studni oligoceńskiej i robiliśmy dobie z Misiem prysznic z druszlaka ![]() Było fajnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.