|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Gdzie można nabyć samoopalacz GUERLAINA?!!!!
Dziewczyny!Słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat samoopalacza GUERLAINA z serii Terracota....coś tam dalej jeszcze było ,ale nie pamiętam....Wiem,że jest on dość drogi,ok.100 zł,a może troszkę więcej,ale jestem gotowa się poświęcić dla dobra urody!!! Mam jednak pewien problemik:Nie mam zielonego pojęcia,gdzie go można kupić?!!!W aptece chyba nie,a może w Naturze?Bo w takich "zwykłych"sklepikach-drogeriach go nie ma,są tylko te tańsze!!!! Jeszcze jedna prośba:jeśli któraś z Was go wypróbowała,proszę o opinie!Jaki daje odcień opalenizny(mi chodzi o typowy brązik,nie żółty itp.)..itp.itd.Z góry dziękuję za odpowiedzi!! Aha,jeszcze jedno:Jestem tutaj nowa,więc sorry,jeśli się powtarzam z tym wątkiem,i sorry za jakieś błędy techniczne z mojej strony.Pozdrawiam Was!!!
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Gdzie można nabyć samoopalacz GUERLAINA?!!!!
Sephora albo coś pokrewnego, nie dostaniesz go w naturze ani w aptece bo guerlain to właściwie tzw selektywna firma, a w naturze mają raczej tańsze. Poszukaj w sephorze i w drogeriach z droższymi kosmetykami typu dior, chanel...Może i na guerlain tam będzie miejsce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Re: Gdzie można nabyć samoopalacz GUERLAINA?!!!!
Dzięki za odpowiedź WONDERFUL!!!!!!!! Pozdrawiam!
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.