Dlaczego on miekknie w środku? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-03, 10:44   #1
MaikoMomo
Przyczajenie

Unhappy

Dlaczego on miekknie w środku?

Mam wieeelki problem. Jestem z chłopakiem. Kochamy się... I niedawno doszło do... no do pierwszego naszego wspólnego razu. On miał przedemną partnerkę, ja miałam przed nim wieku partnerów... I teraz jest kłopot.

A mianowicie, póki go pieszczę, dotykam, całuję, drapię i gryzę, jego zwierzak stoi i jest gruby... Wszystko w porządku, chłopak podniecony, gorący jak kaloryferek... Ale kiedy tylko wchodzi we mnie... Bach, i miękko... Maleje i nie ma seksu.

Zaznaczam, że nie pije, nie pali, nie ćpa. Jedynie co to pracuje, ale też nie tak, żeby był nie wiem jak przemęczony.

Mówił, że z poprzednia tak nie miał, że było tak moze ze 2 razy.

Wczesniej miałam chłopaka który też miał taki problem ze mna. Ze póki były pieszczoty było ok, ale jak doszło do czegoś wiecej to padał.

Zastanawiałam się, czy to nie przypadkiem przez to ze jestem... Szeroka tam. Albo moze przez to ze dużo śluzu wydzielam, ale mój obecny Chłopak ma dużego, i jak wchodzi we mnie to go CZUJĘ! w przeciwienstwie do innych których miałam.
A moze to to ze mam Nadwagę?

Nie wiem, On mówi że go podniecam, co z resztą po nim widzę. Ale nie rozumiem tego....

Czy to ze mna jest coś nie tak?
MaikoMomo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 10:46   #2
sparx
Rozeznanie

Dot.: Dlaczego on miekknie w środku?

hmmmm...moze to wina stresu?
sparx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 10:56   #3
MaikoMomo
Przyczajenie

Nie wiem... Raczej się nie stresował... chociaż może... Nie wiem Mi powiedział że nie, ale czasami trudno wierzyć facetowi....

Ja mam do siebie raczej ... wątpliwości.
Stary 2009-02-03, 11:19   #4
SzKlAnEczKaaaa1212
Rozeznanie

A może po prostu on widzi w sobie jakiś problem?? Czegos sie wstydzi, jest za bardzo skupiony na tym żeby tobie było jak najlepiej i przez to jemu nie wychodzi?? Proponuje na początek jakieś dobre winko dłoooga grę wstępną, może jakieś seksowne wdzianko??
SzKlAnEczKaaaa1212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 12:07   #5
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaikoMomo Pokaż wiadomość
Mam wieeelki problem. Jestem z chłopakiem. Kochamy się... I niedawno doszło do... no do pierwszego naszego wspólnego razu. On miał przedemną partnerkę, ja miałam przed nim wieku partnerów... I teraz jest kłopot.

A mianowicie, póki go pieszczę, dotykam, całuję, drapię i gryzę, jego zwierzak stoi i jest gruby... Wszystko w porządku, chłopak podniecony, gorący jak kaloryferek... Ale kiedy tylko wchodzi we mnie... Bach, i miękko... Maleje i nie ma seksu.

Zaznaczam, że nie pije, nie pali, nie ćpa. Jedynie co to pracuje, ale też nie tak, żeby był nie wiem jak przemęczony.

Mówił, że z poprzednia tak nie miał, że było tak moze ze 2 razy.

Wczesniej miałam chłopaka który też miał taki problem ze mna. Ze póki były pieszczoty było ok, ale jak doszło do czegoś wiecej to padał.

Zastanawiałam się, czy to nie przypadkiem przez to ze jestem... Szeroka tam. Albo moze przez to ze dużo śluzu wydzielam, ale mój obecny Chłopak ma dużego, i jak wchodzi we mnie to go CZUJĘ! w przeciwienstwie do innych których miałam.
A moze to to ze mam Nadwagę?

Nie wiem, On mówi że go podniecam, co z resztą po nim widzę. Ale nie rozumiem tego....

Czy to ze mna jest coś nie tak?
Z Toba wszystko jest ok i nie jestes tam "szeroka" (kobiety po porodzie tez raczej sa szersze niz przed i nie maja przez to problemow z sexem), wydzielanie duzej ilosci sluzu tez raczej nie ma tu nic do rzeczy. Przyczyna moze byc stres.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 13:06   #6
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Moim zdaniem przyczyną jest stres tak jak już wyżej pisały dziewczyny.
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 13:19   #7
karo69
Rozeznanie

Może ja z moim Tż nie miałam aż takiego problemu ale trochę podobny.
Mój Tż nie potrafił dojść, potrafił utrzymać swojego rycerza w gotowości ale nie dochodził, no i to oczywiście stres był, bo mu aż tak zależało żeby mi było dobrze że sam nie dochodził. Jak ja doszłam to od razu mu oklapywał. Ja oczywiście że to moja wina bo nie potrafie faceta doprowadzić do końca.
Po rozmowach okazało sie jednak (po wyduszaniu prawdy) że sie tak stresuje że niemoze. Troche pracy i miłych szczerych rozmów z przytulaniem i wogóle i po jakis 3 miesiącach już całkowicie problem zniknoł. Ale trzeba było malymi kroczkami do tego dojść.
Chociaż przedemną miał już kilka łózkowych partnerek, ze mna sie to zdażyło bo mu tak zależało i wyszlo odwrotnie.

karo69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 13:39   #8
m@rtynka
Zadomowienie

a jakiego rodzaju uzywacie zabezpieczenia?
coś chyba go może musi rozproszyć albo za bardzo się skupia...

Razem! KCKM
m@rtynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 13:52   #9
MaikoMomo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez m@rtynka Pokaż wiadomość
a jakiego rodzaju uzywacie zabezpieczenia?
coś chyba go może musi rozproszyć albo za bardzo się skupia...

ee... Zadnego .... Tzn ja znam swój organizm, i wiem dokładnie kiedy mam dni płodne, jajeczkowanie, etc....

Może właśnie to go stresuje, ze nie do końca on jest przekonany o tym że mam niepłodne dni
Stary 2009-02-03, 13:52   #10
MaikoMomo
Przyczajenie

[quo te=SzKlAnEczKaaaa1212;107 98714]A może po prostu on widzi w sobie jakiś problem?? Czegos sie wstydzi, jest za bardzo skupiony na tym żeby tobie było jak najlepiej i przez to jemu nie wychodzi?? Proponuje na początek jakieś dobre winko dłoooga grę wstępną, może jakieś seksowne wdzianko??[/quote]

NO on jest chudy... Bardzo chudy... Ale ja mu mówię że mi się to podoba i że lubię szczupłych facetów

Hm... Nie wiem, nie mam pomysłu co z tym zrobić. Postanowiliśmy z Nim Poczekać Może to się zmieni...
Stary 2009-02-03, 14:53   #11
Sprezynkaa
Raczkowanie

Jak dla mnie to chłopak za bardzo chyba stresuje się tym, żeby wszystko było idealnie i super, żeby sprawić ci przyjemność. I to właśnie wynik tego stresu i zbytniego starania się. Wg. mnie seks w stresie to zły pomysł, tu chodzi o rozluźnienie, chill out że tak powiem

Acha! Spróbujcie spontanicznie!
Sprezynkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 15:00   #12
MaikoMomo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Sprezynkaa Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to chłopak za bardzo chyba stresuje się tym, żeby wszystko było idealnie i super, żeby sprawić ci przyjemność. I to właśnie wynik tego stresu i zbytniego starania się. Wg. mnie seks w stresie to zły pomysł, tu chodzi o rozluźnienie, chill out że tak powiem

Acha! Spróbujcie spontanicznie!

No być może i stress... A co do Spontaniczności, to to ne takie proste, bo my się w weekendy widzmy u niego On ma swoje mieszkanie:P NO i wiadomo, ze tylko wtedy możemy coś... em xD No wiadomo pokombinować.

Ale postaram się...

Ja jeszcze nadal mam wrażenie ze to moja wina, bo to nie pierwszy taki przypadek w moim życiu...
Stary 2009-02-03, 15:01   #13
m@rtynka
Zadomowienie

Cytat:
ee... Zadnego .... Tzn ja znam swój organizm, i wiem dokładnie kiedy mam dni płodne, jajeczkowanie, etc....

Może właśnie to go stresuje, ze nie do końca on jest przekonany o tym że mam niepłodne dni
Pytałam tak z ciekowści bo myślałam że może prezerwatywa ma na niego jakiś niekorzystny wpływ...
Hmm...może właśnie go to stresuje,pogadajcie sobie poważnie ale wydaje mi się że stara się o to żeby wszystko wszysło jak najlepiej.

Razem! KCKM
Stary 2009-02-03, 15:35   #14
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym stawiała na ten brak zabezpieczenia i stres z tym związany...no wiesz, takie "zabezpieczanie" to żadne zabezpieczenie, a może on nie chce jeszcze zostać tatą Pogadajcie o tym, bo na pewno coś go stresuje

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 15:56   #15
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Cytat:

To zdecydowanie moze byc przyczyną

Ewentualnie (przy goleniu zwykłą golarką) mogą go podrażniać wygolone miejsca. Po wosku tego nie ma, a po maszynce niestety dla bardziej wrażliwych, może to mieć znaczenie. Znam to z własnego przykładu

ANGEL-A8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-03, 16:40   #16
MaikoMomo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Pokaż wiadomość
To zdecydowanie moze byc przyczyną

Ewentualnie (przy goleniu zwykłą golarką) mogą go podrażniać wygolone miejsca. Po wosku tego nie ma, a po maszynce niestety dla bardziej wrażliwych, może to mieć znaczenie. Znam to z własnego przykładu

Hm... A woskiem tam... Golic? tak sie da xD?

Bo z włosami tez problemy xD Boze ile aspektow moze dzialac na faceta

Stresujące.....
Stary 2009-02-03, 17:05   #17
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Cytat:
Hm... A woskiem tam... Golic? tak sie da xD?

Bo z włosami tez problemy xD Boze ile aspektow moze dzialac na faceta

Stresujące.....

Wiesz, najlepiej u kosmetyczki wydepilować włoski. Muszą mieć długość ok. 1-1,5cm. Kosmetyczka przy pomocy wosku i paseczków usunie idealnie wszystko Najlepiej zamówić bikini brazylijskie a zostawić jedynie wąski paseczek na wzgórku łonowym. Masz później cuudowny spokój przez ok. 14 dni, no a później stopniowo zaczynają odrastać To jest najgorszy czas, golić nie możesz no bo musisz zapuścić do tego 1cm Ale ja nie znam lepszej metody. A mój facet niestety maszynki nie toleruje więc jakby zupełnie nie mam wyjścia. No chyba że zostawić busz

Stary 2009-02-03, 17:16   #18
MaikoMomo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ANGEL-A8 Pokaż wiadomość
Wiesz, najlepiej u kosmetyczki wydepilować włoski. Muszą mieć długość ok. 1-1,5cm. Kosmetyczka przy pomocy wosku i paseczków usunie idealnie wszystko Najlepiej zamówić bikini brazylijskie a zostawić jedynie wąski paseczek na wzgórku łonowym. Masz później cuudowny spokój przez ok. 14 dni, no a później stopniowo zaczynają odrastać To jest najgorszy czas, golić nie możesz no bo musisz zapuścić do tego 1cm Ale ja nie znam lepszej metody. A mój facet niestety maszynki nie toleruje więc jakby zupełnie nie mam wyjścia. No chyba że zostawić busz
ale.. ee.. No widzisz jeśli chodzi o ... Włosssyy tam... To jak mi rosną tez tak troche w środku? to też woskiem? boże... I boli to pewnie jak cholera xD I ile kosztuje ?

Poświęcę się w imię miłości xD
Stary 2009-02-03, 17:52   #19
m@rtynka
Zadomowienie

o właśnie jak też czekam na odp. z pytaniam wyżej
ale zauważcie że nie każda kosmetyczka wyraża zgodę na depilacje brazylijską bynajmniej Ja się z czyms takim spotkałam...

Razem! KCKM

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-03, 18:40   #20
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Cytat:
ale.. ee.. No widzisz jeśli chodzi o ... Włosssyy tam... To jak mi rosną tez tak troche w środku? to też woskiem? boże... I boli to pewnie jak cholera xD I ile kosztuje ?

Poświęcę się w imię miłości xD

Hehe... dobra kosmetyczka robi takie rzeczy Nawet te ukryte włoski są wyrwane, i naprawdę wygląda wszystko super. No i spokój przez 2 tyg. Kosztuje ok. 50 zł ale wszystko zależy od gabinetu. Minusem jest to, że jest to bolesne, no ale póki mnie nie stać na laserową depilację, to regularnie się męczę. Trzeba pamiętać zeby nie iść tuż przed miesiączką lub w trakcie(bardziej boli) no i jeśli włoski łonowe są zbyt długie to troszkę je przyciąć(wtedy też trochę mniej boli i praca kosmetyczki sprawniej idzie)

Stary 2009-02-03, 18:46   #21
uzunia
Wtajemniczenie

Być może faktycznie chłopak się stresuje i to,że się nie sprawdzil napędza tą machninę ,a może być też tak,że dotychczas mial same b.szczuple partnerki i musi sie przelamać.
W tej sytuacji najlepiej zacząc od rozmowy.
uzunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-04, 09:32   #22
ANGEL-A8
Wtajemniczenie

Przyszło mi do głowy, że może ma świadomość iż miałaś wielu partnerów i boi się, że gorzej od nich wypadnie

Stary 2009-02-04, 10:50   #23
MaikoMomo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez uzunia Pokaż wiadomość
Być może faktycznie chłopak się stresuje i to,że się nie sprawdzil napędza tą machninę ,a może być też tak,że dotychczas mial same b.szczuple partnerki i musi sie przelamać.
W tej sytuacji najlepiej zacząc od rozmowy.

Przedemną miał tylko jedną i owszem z tego co widziałam, była nawet szczuła. w każdym razie szczuplejsza ode mnie. No to pozostaje mi czekać. ....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 13:45   #24
paula78
Zakorzenienie

Cytat:

mi a nie posiadam penisa ;-d od samego czytania takiej pewnosci wszytsko opada.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-04, 14:32   #25
lasoa
Zakorzenienie

Moj TZ tez czasami tak ma, ale wtedy gdy czuje że nie mam ochoty.
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-04, 18:10   #26
MaikoMomo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
mi a nie posiadam penisa ;-d od samego czytania takiej pewnosci wszytsko opada.
Wiesz, pewność mam.... Jak dotychczas nie wpadłam.. No to znaczy że jednak działa, czyż nie?

Nie chcę się kłócić czy coś

Z Resztą jestem pewna, że nie chodzi o rodzaj zabezpieczenia, bo powiedziałam mu że nie zajdę w ciążę. Uspokoił się po tym, pewnie pomyślał że biorę tabletki...

Co bądź co badź trzeba by było zacząć robić....
Stary 2009-02-04, 21:44   #27
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, pewność mam.... Jak dotychczas nie wpadłam.. No to znaczy że jednak działa, czyż nie?

Nie chcę się kłócić czy coś

Z Resztą jestem pewna, że nie chodzi o rodzaj zabezpieczenia, bo powiedziałam mu że nie zajdę w ciążę. Uspokoił się po tym, pewnie pomyślał że biorę tabletki...

Co bądź co badź trzeba by było zacząć robić....
Mówiąc krótko rozmowa i zaufanie oraz wzajemna znajomość sytuacji podstawą w związku. Ja zmiękłam zupełnie.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-05, 06:16   #28
Edytusia
Raczkowanie

porozmawiaj, to chyba stres.

Edytowane przez Edytusia
Czas edycji: 2009-02-05 o 10:41
Edytusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-05, 09:21   #29
MaikoMomo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
Mówiąc krótko rozmowa i zaufanie oraz wzajemna znajomość sytuacji podstawą w związku. Ja zmiękłam zupełnie.

Dobra...
Mnie nie interesuje kto mięknie na to co ja tu wypisuję.

Tylko czy da się coś z tym zrobić, żeby tak nie było.

Już wiem, że to może być stres, i fakt, że nie przywykł jeszcze do mnie jako do swojej partnerki ( a jestem gruba, a nie jak jego poprzednia)

I że mam z nim szczerze porozmawiać....

Coś jeszcze?
Stary 2009-02-05, 09:25   #30
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra...
Mnie nie interesuje kto mięknie na to co ja tu wypisuję.

Tylko czy da się coś z tym zrobić, żeby tak nie było.

Już wiem, że to może być stres, i fakt, że nie przywykł jeszcze do mnie jako do swojej partnerki ( a jestem gruba, a nie jak jego poprzednia)

I że mam z nim szczerze porozmawiać....

Coś jeszcze?
Może szczera rozmowa o antykoncepcji, potrzebach, planach, upodobaniach...
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości