Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Moze w Warszawie... - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2004-07-31, 23:04   #1
summer18
Raczkowanie

Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Moze w Warszawie...

Pytam, bo własnie dzisiaj zauwazylam ze maja zamiar zlikwidowac Pimpkie'a w Krakowie (buuuuuuu ) i nie mam pojecia gdzie ja teraz bede sobie ciuchy kupowac... Mam przy tym nie lada problem, bo od kilku juz lat zawsze kupowalam ubrania w Pimpkie'u i Orsay'u (tylko spodnie czasami mi sie zdarzylo kupic np w Twoim stroju), a nawet jezeli kupilam to w tym nie chodze (czemu?- sama nie wiem- nie odpowiada mi zaden inny styl) I co ja teraz bidulka zrobie? Przeciez nie bede nago chodzic... Przy okazji chcialam sie was zapytac czy ktoras z was byla w tym "nowo" otwartym centrum handlowym w Warszawie (chodzi mi o ten w ktorym sie ludzie chcieli na smierc stratowac pierwszego dnia otwarcia)? Tak sobie pomyslalam ze moze warto by bylo sie tam wybrac "na wycieczke" podczas wakacji, bo chyba jezeli chodzi o ciuchy to pewnie jest w czym wybierac... Myslicie ze oplaci mi sie taka podroz z Krakowa do Warszawy?
summer18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-01, 00:43   #2
kallipso
Raczkowanie

Re: Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Moze w Warszawie...

Akurat tego centrum (Blue City) Ci nie polecam, są inne, moim zdaniem lepsze. Blue City niby jest większe, ale jest tam sporo innych sklepów, przez co ciuchów wcale nie jest tam dużo.
Lepsze już są Wola Park, Galeria Mokotów czy Centrum Janki.
Ale chyba w Krakowie też są takie centra handlowe... Podróz do Wawy tylko po ciuchy to sie chyba nie oplaca. A jesli szukasz Pimkie, to poszukaj w necie, gdzie maja sklepy. Na pewno w tych centrach co podałam jest - chyba w Galerii Mokotów. Na pewnoe jest też w Auchanie w Piasecznie.
Pozdrawiam i życzę miłych zakupów gdziekolwiek by one nie były
kallipso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-01, 00:45   #3
kallipso
Raczkowanie

Proszę bardzo:
http://www.pimkie.de/jobs/polen/shops.php4
kallipso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-01, 00:55   #4
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Ja rowniez nie polecam Blue City.Troche sie zawiodlam jadac tam To juz wole swoj hipermarket przy Wilenskiej

Faith Resnick
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-01, 11:31   #5
summer18
Raczkowanie

Dzieki dziewczyny Macie racje, w Krakowie jest pelno sklepow, ale ja mam tylko 2 ulubione w ktorych kupuje ciuchy (a raczej mialam bo teraz zostanie mi tylko jeden- wszystko wina gustu)A do Warszawy mnie ciagnie, bo za kazdym razem jak mi sie spodoba jakis ciuch w gazecie to zawsze sie okazuje ze sklep w ktorym mozna go znalezc jest wlasnie w tym miescie. To nie fair Ale to nic, jakos przezyje- teraz musze tylko znalezc chetnych ktorzy by ze mna pojechali, wsiasc w pociag, dojechac do Warszawy i znalezc sklepy ktore mi polecacie
Stary 2004-08-03, 22:09   #6
Martiq:)
Zadomowienie

wiesz co, wydaje mi sie ze znajdziesz pimkiego troche blizej niz w warszawie....pozdr
Stary 2004-08-03, 22:26   #7
wersta
Zakorzenienie

a nie lubisz ubran z zary? zdaje mi sie ze jak bylam w krak. to w jakims centrum widzialam. tylko nie pytaj w jakim, bo i tak nie wiem tez polecam galerie mokotow i wola park w w-wie, a blue city jest niesympatyczne
wersta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-03, 23:05   #8
summer18
Raczkowanie

Mozliwe ze go wogole nie likwiduja tylko przenosza, ale mnie nie tylko o niego chodzi (pisalam juz o tych gazetach...) Poza tym postanowilam przelozyc moja wycieczke na pozniej- pojade po moich urodzinach, kiedy bede miala wiecej kasy. Ale dzieki za dobre rady!
Stary 2004-08-04, 00:07   #9
MISIAK
Raczkowanie

GG do MISIAK
Jak to zlikwidować?

W historii Pimkie nigdy nic takiego nie miało miejsca! Jak to możliwe że likwidują w Krakowie - to potwierdzone informacje?
A jeżeli już chcesz ciuchy z półki Pimkie to jeszcze jest New Yorker (Fishbone). I zapraszam do Łodzi, do Galerii Łódzkiej, dużo sklepów, i Pimkie też, a wcześniej możesz jechać do Ptaka w Rzgowie, w drodze z Krakowa do Łodzi, przy trasie, tam jest setki stoisk w stylu Pimkie.
MISIAK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-04, 15:32   #10
summer18
Raczkowanie

Re: Jak to zlikwidować?

Mozliwe ze go tylko przenosza, ale faktem jest ze na sklepie pisze likwidacja i wszystkie rzeczy kosztuja -50%, a przy zakupie dwuch trzecia dostaje sie gratis (chociaz tyle dobrze )
Stary 2004-08-04, 17:38   #11
Rena
Zakorzenienie

Dużo fajnych ubrań w Krakowie jest w centrum PLAZA lub w okolicach rynku głównego. Jesli chodzi o Pimkie, to po prostu spytaj sprzedawców, gdzie przenoszą sklep. Oprócz tego modne ciuchy są w reserved (ale dużo bardziej stonowane kolory), tatuum, reporter, house. Zara, o której pisała wera, w Krakowie na pewno znajduje sie w plazie (ale mają dość wysokie ceny).
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-05, 00:36   #12
summer18
Raczkowanie

Wiem, wiem. Problem tylko w tym ze mnie sie ich ciuchy nie podobaja. Ja wszystkie bluzki mam kolorowe, z jakimis napisami, nadrukami, manga itp. Nie nosze innych spodni oprocz dzwonow- biodrowek. Takie rzeczy jak dotad znajdowalam tylko w Orsayu i Pimpku (chociaz czasem mozna znalezc fajne spodnie w Twoim Stroju), a gdzie indziej sa albo proste, nieciekawe i (jak piszesz) maja stonowane kolory albo po prostu sa kiczowate I jak ja mam tu znalezc cos dla siebie?
Stary 2004-08-05, 00:59   #13
_Meggy_
Raczkowanie

GG do _Meggy_

Z tą likwidacją wcale nie musi byc tak źle. Dzisiaj widziałam pewien sklep, obwieszony z każdej strony rzucającymi sie w oczy plakatami "LIKWIDACJA". Gdy podeszłam znacznie bliżej zauważyłam dopisek malutkimi literami na samym dole "- kolekcji letniej..." Trochę wrabiaja klientów, co?
Stary 2004-08-05, 10:55   #14
Magilla
Raczkowanie

GG do Magilla

Tak, u nas w Katowicach też pisze "likwidacja" (nawet się ucieszyła, bo nie lubię tego sklepu, ani tych typu "Orsay" i miałam nadzieję, że tam coś innego zrobią)- ale to pewnie chwyt reklamowy, związany z wyprzedażami. Takie chwyty stosował już Levi's, Ravel.
Magilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-05, 11:44   #15
Dolly
Zakorzenienie

GG do Dolly
Re: Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Warszawka..

hej!

to jak w końcu wybierzesz się do Wawy to zajżyj do CH Wola Park... jest tam mniej ludzi niż np. w Galerii Mokotów i sklep Orsay'a mają duży, a w Galerii M jest malutki i mają niewielki wybór
Tak jak dziewczyny nie polecam Blue City, byłam tam raz i o ten raz za dużo mało fajnych sklepów z ciuszkami... i z tego co pamiętam nie ma Pimpkiego ani Orsay'a i nie mają mojego Tally Weijl
Buziaki
Stary 2004-08-05, 17:47   #16
Aggus70
Przyczajenie

Re: Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Warszawka..

W Auchan w Mikołowie również jest likwidacja sklepu Pimkie, w Katowicach w centrum też.
Ciekawe, czy to tylko ściema, po to by sprzedać letnią kolekcję, czy może Pimkie zamierza opuścić Polskę??
Aggus70 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-05, 21:09   #17
Rena
Zakorzenienie

W Plazie na pierwszym pietrze jest taki sklep mrówka. Może spodoba Ci się ten styl??
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2004-08-08, 18:54   #18
akomor1
Przyczajenie

Re: Jak to zlikwidować?

Nie likwidują tylko w Krakowie, ale w całej Polsce!!!
Firma Pimdipol sp. z o.o., właściciel Pimkie i Orsay'a,
likwiduje Pimkie i zamienia na Orsay'a!
Pomijając fakt, że w Katowicach będzie jeden Oray obok Drugieo, a dziewczyna w przymierzalni popłakała się, bo traci pracę!
akomor1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-25, 14:31   #19
mazepa1
Przyczajenie

Dot.: Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Moze w Warszawie...

polecam sklep internetowy
www..pl
bardzo dobre zdjecia na modelach

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2008-08-25 o 20:49
mazepa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości