|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Moze w Warszawie...
Pytam, bo własnie dzisiaj zauwazylam ze maja zamiar zlikwidowac Pimpkie'a w Krakowie (buuuuuuu
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Moze w Warszawie...
Akurat tego centrum (Blue City) Ci nie polecam, są inne, moim zdaniem lepsze. Blue City niby jest większe, ale jest tam sporo innych sklepów, przez co ciuchów wcale nie jest tam dużo.
Lepsze już są Wola Park, Galeria Mokotów czy Centrum Janki. Ale chyba w Krakowie też są takie centra handlowe... Podróz do Wawy tylko po ciuchy to sie chyba nie oplaca. A jesli szukasz Pimkie, to poszukaj w necie, gdzie maja sklepy. Na pewno w tych centrach co podałam jest - chyba w Galerii Mokotów. Na pewnoe jest też w Auchanie w Piasecznie. Pozdrawiam i życzę miłych zakupów gdziekolwiek by one nie były |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Proszę bardzo:
http://www.pimkie.de/jobs/polen/shops.php4 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja rowniez nie polecam Blue City.Troche sie zawiodlam jadac tam
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co, wydaje mi sie ze znajdziesz pimkiego troche blizej niz w warszawie....pozdr
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
a nie lubisz ubran z zary? zdaje mi sie ze jak bylam w krak. to w jakims centrum widzialam. tylko nie pytaj w jakim, bo i tak nie wiem
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Mozliwe ze go wogole nie likwiduja tylko przenosza, ale mnie nie tylko o niego chodzi (pisalam juz o tych gazetach...) Poza tym postanowilam przelozyc moja wycieczke na pozniej- pojade po moich urodzinach, kiedy bede miala wiecej kasy. Ale dzieki za dobre rady!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Jak to zlikwidować?
W historii Pimkie nigdy nic takiego nie miało miejsca! Jak to możliwe że likwidują w Krakowie - to potwierdzone informacje?
A jeżeli już chcesz ciuchy z półki Pimkie to jeszcze jest New Yorker (Fishbone). I zapraszam do Łodzi, do Galerii Łódzkiej, dużo sklepów, i Pimkie też, a wcześniej możesz jechać do Ptaka w Rzgowie, w drodze z Krakowa do Łodzi, przy trasie, tam jest setki stoisk w stylu Pimkie. |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Re: Jak to zlikwidować?
Mozliwe ze go tylko przenosza, ale faktem jest ze na sklepie pisze likwidacja i wszystkie rzeczy kosztuja -50%, a przy zakupie dwuch trzecia dostaje sie gratis (chociaz tyle dobrze
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo fajnych ubrań w Krakowie jest w centrum PLAZA lub w okolicach rynku głównego. Jesli chodzi o Pimkie, to po prostu spytaj sprzedawców, gdzie przenoszą sklep. Oprócz tego modne ciuchy są w reserved (ale dużo bardziej stonowane kolory), tatuum, reporter, house. Zara, o której pisała wera, w Krakowie na pewno znajduje sie w plazie (ale mają dość wysokie ceny).
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, wiem. Problem tylko w tym ze mnie sie ich ciuchy nie podobaja. Ja wszystkie bluzki mam kolorowe, z jakimis napisami, nadrukami, manga itp. Nie nosze innych spodni oprocz dzwonow- biodrowek. Takie rzeczy jak dotad znajdowalam tylko w Orsayu i Pimpku (chociaz czasem mozna znalezc fajne spodnie w Twoim Stroju), a gdzie indziej sa albo proste, nieciekawe i (jak piszesz) maja stonowane kolory albo po prostu sa kiczowate
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Z tą likwidacją wcale nie musi byc tak źle. Dzisiaj widziałam pewien sklep, obwieszony z każdej strony rzucającymi sie w oczy plakatami "LIKWIDACJA". Gdy podeszłam znacznie bliżej zauważyłam dopisek malutkimi literami na samym dole "- kolekcji letniej..." Trochę wrabiaja klientów, co?
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Tak, u nas w Katowicach też pisze "likwidacja" (nawet się ucieszyła, bo nie lubię tego sklepu, ani tych typu "Orsay" i miałam nadzieję, że tam coś innego zrobią)- ale to pewnie chwyt reklamowy, związany z wyprzedażami. Takie chwyty stosował już Levi's, Ravel.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Warszawka..
hej!
to jak w końcu wybierzesz się do Wawy Tak jak dziewczyny nie polecam Blue City, byłam tam raz i o ten raz za dużo Buziaki
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Re: Gdzie mozna kupic fajne, mlodziezowe ciuchy? Warszawka..
W Auchan w Mikołowie również jest likwidacja sklepu Pimkie, w Katowicach w centrum też.
Ciekawe, czy to tylko ściema, po to by sprzedać letnią kolekcję, czy może Pimkie zamierza opuścić Polskę?? |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
W Plazie na pierwszym pietrze jest taki sklep mrówka. Może spodoba Ci się ten styl??
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Re: Jak to zlikwidować?
Nie likwidują tylko w Krakowie, ale w całej Polsce!!!
Firma Pimdipol sp. z o.o., właściciel Pimkie i Orsay'a, likwiduje Pimkie i zamienia na Orsay'a! Pomijając fakt, że w Katowicach będzie jeden Oray obok Drugieo, a dziewczyna w przymierzalni popłakała się, bo traci pracę! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.