|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
jak rozjasnic ciemny braz? POMOCY
Witam. Ostatnio ufarbowalam wlosy kemem koloryzujacym Loreal Casting Creme Gloss kolor brąz i wyszedł mi czarny prawie!! Kolor naprawde ladny, ale mi nie pasuje gdyz mam kjasna karnacje i piegi , dlatego prosze pomozcie mi, co zrobic zeby je rozjasnic? myslalam nad kupnem loreal recital preferance kolor naturalny szatyn czy cos takiego, . one podobno sa rozjasniajace. Jak myslicie co powinnam zrobic???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak rozjasnic ciemny braz? POMOCY
mam ten sam problem.. i tez mi niestety nie pasuje
(
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja myślę, że z czasem jak Casting będzie schodził to rozjaśni bardzo włosy. Swojego czasu farbowałam oberżyną, która wychodziła prawie czarno, ale moej anturalne to ciemny brąz. Z upływem czasu włosy stały się jasno-brązowe i po castingu mogę użyć teraz jaśniejszych farb
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i musiałam w końcu zacząć farbować odrosty, bo przy moim jasnym, popielatym brązie były strasznie widoczne W końcu wspaniałomyślnie zafarbowałam naturalnym szatynem loreal recital preferance i efekt był taki, że ciemny brąz pozostał tak samo ciemny, jedynie odrosty zrobiły się jakieś takie rudawe Z tego wniosek, że ta farba, owszem ultrarozjaśnia, ale tylko włosy naturalne.No i cóż, do dzisiaj mam na głowie ciemny brąz...
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Castingi wychodzą ciemniejsze.
![]() Ja również kiedyś miałam z nimi potknięcie, ale na szczęście nie zrobiłam tego farbą trwale koloryzującą i po kilkunastu myciach nie było problemu. Może dekoloryzacja? Wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...+dekoloryzacji |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

(

Z tego wniosek, że ta farba, owszem ultrarozjaśnia, ale tylko włosy naturalne.