|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do młodych mam.
Cześć dziewczynki.Chciałabym się dowiedzieć jak poradziły sobie młode mamusie. Czy mieszkałyście na początku u swoich lub partnera rodziców? ?Ja mieszkam u jego rodziców. Często na forach pisze się,że to najgorsze co może być.. Mi wcale nie przeszkadza,że nie mam jeszcze własnego mieszkania. Nie musze się martwić o wiele rzeczy. Mieszkania będziemy szukać jak odchowamy dziecko. W dodatku moja teściowa jest tak kochana(nie do przesady oczywiscie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Do młodych mam.
cześć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moja powiedziała, że jak chłopak sprowadza dziewczynę do domu to to się kurewka tzn ta dziewczyna nazywa, a nie byliśmy szczeniakami bo mój mąż miała 27 a ja 23 lata
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pomieszkaj tak z 10 lat to wtedy stwierdzisz czy faktycznie jest milo i przyjemnie.
My mieszkamy od poczatku sami we wlasnym mieszkaniu,mialam 20 lat gdy sie poznalismy ,on 25. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
My mieszkamy z moimi rodzicami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mój TŻ na szczescie nie jest kłótliwy..Ale mieszkanie z moimi rodzicami bylo by straszne..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wyobrażam sobie mieszkania z dzieckiem u teściów. Bardzo ich lubię, są przemiłymi ludźmi chcącymi tylko naszego dobra. Ale mieszkając na swoim jest się sterem, okrętem i żeglażem i można sobie za przeproszeniem na...ać na podłogę i nikt nic nie powie. A mieszkając u kogoś zawsze musisz mieszkać na czyiś warunkach.
Ale zyczę powodzenia. Ja mieszkałam z teściami 2,5 miesiąca i choć nie było źle to nie ma porównania do swojego domu.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dla mnie mieszkanie z rodzicami a już tym bardziej z teściami wychodzi z gry. Najlepiej na swoim - bardzo lubię powiedzenie ciasne ale własne.
Mieszkanie nawet z najlepszymi rodzicami pod słońcem w końcu stanie się uciążliwe, a na własnym możesz robić co chcesz i nikt ci nic nie mówi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Marchi gratuluje super tesciowej
![]() ![]() ja za miesiac zostane mloda mamuska, mam 19 lat a moj TZ 20. Mieszkamy ze soba odkad bylismy razem 3 miesiace ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje - bardzo fajnie sie czyta wyznania szczesliwej mlodej mamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
heheh na krotko mete to jest ok ale po pewnym czaie czlowiek chce sie odciac miec swoja pywatnosc, itymnosc i spokoj jacy by ci rodzice nie byli
![]() ze swoja tesciowa nie wyborazam sobie mieszkac... boshe katastrofa by to byla ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Nie można powiedzieć,że za 10 lat przestanie być miło bo żadna z nas nie zna charakteru tej kobiety. Gratuluję mamusi, ja sama zostałam mamą zaraz po ukończeniu 18 roku życia...Obecnie mieszkam za granicą, dom wynajmujemy razem z moją mamą. Dla mnie to ogromny plus ponieważ sporo mi pomaga, natomiast TŻ ma troszkę inne podejście
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.