|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
potrzbuje radykalnej zmiany POMOCY
Witam wszystkie wizażanki. Bardzo, ale to bardzo proszę o pomoc w całkowitej zmianie mojego wizerunku; chciałabym wyglądać bardziej dojrzale.
*WŁOSY: długość do ramion; od 2 lat są farbowane ja jasny blond, chciałabym je przyciemnić (może średni brąz?) i zrobić grzywkę tylko, że nie wiem jaką... Dodam, że włosy są grube, falowane, ze skłonnością do puszenia się *MAKIJAŻ: Nie wiem jaki mam typ kolorystyczny i jakie kolory do mnie pasują, czy do kształtu mojego oka pasowałyby kreski malowane kredką bądź linerem? Czy kształt brwi jest odpowiedni czy może powinny być cieńsze? Jaki kolor różu pasowałby do mojej karnacji? Czy powinnam używac podkładu? ANKIETA: 1.Jak się opalasz- powoli ale na brzoskwiniowy kolor, oparzenia słonecznego nigdy nie miałam2.Kolor oczu- w zależności od światła, generalnie szaro-zielone, oprawa oczu raczej jasna 3.Piegi- nie posiadam 4.Naturalny kolor włosów- ciemny blond 5.Kolor ust- różowy 6.W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Dobrze czuje się w czrni, szarościach, beżach i przydymionym różu a czy mi pasują to nie mam pojęcia (pierwsze foto bez makijażu) Z góry dziekuje za pomoc. Będę wdzięczna za każdą radę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: potrzbuje radykalnej zmiany POMOCY
ale śliczna bużka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura11918.htm http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura34067.htm http://ikf.com.pl/makijaze/fryzura48561.htm pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
jesteś bardzo ładna
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Przyciemnie włosy, w sobote ide do fryzjera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mysle ze Tobie w kazdfym kolorku bedzie ladnie ,bardzo ladna z ciebie dziewczyna,ja to teraz mam fizia na punkcie fryzury "bob"strasznie mi sie podoba ale coz moje wlosy sa nie do ulozenia sztywne i proste jak druty.Moze i ty sprobuj jakas nowa fryzurke lub jakies nowe upiecia
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
grzywka zbędna .... kolor ?! lepiej wróć do naturalnego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o włosy na pewno więcej ich już nie rozjaśniaj!
Wyglądają na zniszczone i zmęczone ![]() ![]() Radziłabym średni / ciemny blond. Grzywka nie jest u Ciebie potrzebna Włosy powinnaś wycieniować i skrócić a przede wszystkim daj im trochę czasu na regeneracje.
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Tez jestem za przyciemnieniem wlosow, mysle ze ladniebyloby Ci w takim karmelowym odcieniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.