![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .......
witam
![]() mam nadzieje, ze juz mozna pisac ![]() interesuje mnie Tigi -Bed Head Superstar i ktorys z lakierow do frencha... znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Cacharel Promesse balsam perfumowany 50 ml., nieuzywany
- Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy (lekki krem)- tubka 20 ml. - Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. - uzyty 1 raz - blyszczyk Bell Milky Shake, kolor 06 (karmelowy), nieuzywany - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) - blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty) coś u mnie za te rzeczy.? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja bym byla zainteresowana rozem Loreala i blyszczykiem REvlon a na wymiane mam rozswietlacz revlona tuba 10ml SkinLIghts 01 i puder brazujacy manhattan ,delikatny z drobinkami ,bardzo dobry jakosciowo ,na wyprobowanie tego kosmetyku jakbys byla zainteresowa i maetaliczny rozswirtlacz dla jasnej karnacji ,bardzo subtelny z Manhattanu ,nie widac drobinek na zdjeciu jakie ma,raz uzty ale ja mam ciemna karnacje i sa oba dla mnie za jasne .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się kilka rzeczy (kolorówka, pielęgnacja) - moze znajdziesz coś w moim kramie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
- blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor)
- blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty) ??
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mam 2 kremy Ava. Oba pod oczy. Nowe 2 razy użyte. Jeden jest w wątku, a drugi poza nim z algami. Oba są pod oczy. Kupiłam je w ubiegłym tygodniu.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Niestety rozswietlacze juz beda wymienione ,jakbys chciala za roz loreala wyprobowac puder Brazujacy Manahattan (kupiony w sklepie ) ,bardzo dobrej jakosci-tu za niego recze ,nie pomaranczowy dla jasniejszej karnacji z malymi drbinkami,byl nakladany pedzlem,stan pudru i pudelka prawie idealny zuzyciemniej niz 50% ,ta na moje oko pozostalo go okolo 60%
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przykro mi, nic mi się nie przyda ![]() Cytat:
Ennkoo, niestety również nic ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Najbrdziej to, co pod spodem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
pomysl sobie spokojnie i daj znaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() AA Oceanic ujędrniające serum do biustu 100 ml., uzyte 1 raz ziemia egipska Bi-kor (ubytek ok. 30%, wylamany zawias w pudelku - nie przeszkadza w zamykaniu) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W zamian - to co w wątku + mogę zaoferować odsypki Maców - Violet, French Violet, Vapour (to piszę z głowy - złoty) i Nude. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy (lekki krem)- tubka 20 ml. - Clinique liquid facial soap mild 30 ml., nieuzywane
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie>??
- Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. - uzyty 2 razy - Clinique, Dramatically Different Moisturizing Lotion, 30 ml., ubytek ok. 10% Clinique pore minimizer thermale-active skin refiner gommage 75 ml., zostało ok. 50% - Clinique liquid facial soap mild 30 ml., nieuzywane - Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany - Biotherm Biopur fluid nawilzajaco-matujacy do twarzy (lekki krem)- tubka 20 ml. - blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty) z poszukiwanych mam: odsypki maców zapachy demeter + próbki ok 2 ml Lily of Valley i by me valentine puder brazujacy clarins
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
[quote=Maggie-79;7807360]Oddam za coś poszukiwanego (wish-lista na końcu postu)
- róż Clinique - limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty, z kartonikiem, na wyrost ubytek oceniam na ok. 5% - - blyszczyk Maybelline WateShine Elixir - kolor 560 Ivory Star (raz użyty) - - blyszczyk Bell Milky Shake, kolor 06 (karmelowy), nieuzywany - - Sally Hansen Diamond Strength bialy - ubytek ok. 5%
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za to? podoba mi się tez duzo więcej twoich rzeczy
- Oeparol Krem nawilzajacy - razy uzyty (szpatulka), zdarty tylko kawalek folii ochronnej z jednej strony - AA Oceanic ujędrniające serum do biustu 100 ml., uzyte 1 raz
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
może teraz coś u mnie za chanel?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |||||||
Zadomowienie
|
Pomyslalam, przejrzalam zapasy i maseczki nie dam rady zuzyc w dajacym sie przewidziec czasie
![]() a przypomnij mi jeszcze ile ta baza kosztuje? Kiedys sie nia interesowalam, ale ceny juz nie pamietam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[quote=malwinac;7817825] Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też nie, przykro mi ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Fajny błyszczyk, nadaje delikatny kolor usteczkom. Nie wiem ile kosztuje w Douglasie, ja kupiłam na truskawce za 30 zł, a tam wszystko jest o połowę tańsze.
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka wymianka: tigi + lakier jak najbardziej mi pasuje. PS lakier ktorys z tych: - Artdeco - polprzejrzysty róż - razy uzyty na 1 paznokiec - Loreal Jet Set (z nowej kolekcji, z nowym pędzelkiem) - polprzejrzysty róż - uzyty 2 razy - Sally Hansen Diamond Strength Baguette Beige (polprzejrzysty beż) - ubytek ok. 5% - OPI Bubble Bath (polprzejrzysty różo-beż, idealny do frencha), ubytek ok. 5% w zasadzie obojetne ktory... moze mi doradzisz? zalezy mi zeby byl rzadki i dawal bardzo trasparentny efekt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że się Nevada nie obrazi, że pokażę na Jej zdjęciach: Tu jest Naked - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...2ce9da96b.html A Vapour jest bardzo podobny do White Gold na tym zdjęciu - http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...1685031ca.html (jeśli znajdę zdjęcie właściwego, albo dam radę zrobić, to wkleję ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
blyszczyk Bell Milky Shake, kolor 06 (karmelowy), nieuzywany i lakiery Sally Hansen. Może znajdziesz coś u mnie, odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej maggie
![]() czy podjelas juz moze decyzje? absolutnie nie mam zwyczaju nikogo popedzac... ale akurat niebawem jade na dlugasny urlop, stad to pytanie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mira, najpewniej się zdecyduję, ale chcialabym jeszcze zerknac w perfumerii na sklad - poki co nie mam jak sie wyrwac niestety (jeszcze odnośnie Twojego wcześniejszego pytania - najbardziej rzadki jest chyba Artdeco. Efekt polprzezroczysty daja wszystkie). Z tym, ze w obliczu strajku poczty z wysylka i tak - w razie dogadania wymiany - wolalabym sie wstrzymac, bo mysl, ze kosmetyki beda zalegac nie wiadomo ile dni w takich temperaturach przyprawia mnie o gesią skórkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
maggie, dzieki za odpowiedz
![]() to czekam w takim razie cierpliwie. jedynie zalezaloby mi, jezeli dojdzie do wymianki, aby przesylka dotarla do mnie do 20 czerwca... (lakier chyba jednak loreal by mi najbardziej pasowal) PS jesli chodzi o strajki to sytuacja opanowana. poczta juz pracuje. do mnie juz doszly paczki wyslane w zeszlym tyg, czyli w czasie strajkow. teraz nie powinno byc juz problemow... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.