|
|
#1 |
|
BAN stały
|
oceniajcie moje zdjęcia ;))
szczerze mówiąc to dopiero początek moich zdjęć więc
są one jeszcze takie nie profesjonalne ale oceniajcie je jak wam sie spodoba
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: oceniajcie moje zdjęcia ;))
a oto pare fotek
:
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Trochę za małe, ciężko coś powiedzieć o jakości.
2. Leci po lewej. Ogólnie jakieś takie niepoukładane nie podoba się. 3. To znowu za duże . Bardzo prześwietlone ale chyba o to chodziło. Całkiem całkiem.4. Nie podoba mi się. 5. Do niczego. Nieostre, kadr kiepski. 6. Dziwaczny kadr, nie podoba mi się. Brak ostrości, kolorów. 7. Jakość do niczego i kadr też jakiś podejrzany .Foć dalej, będzie lepiej. |
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
dzięki za ocenę
![]() to przecięż początek moich fot ;P |
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
a co powiecie o tych zdjęciach
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem, wiem
.Aha - napisz jakiego sprzętu używasz. PS: Jesteś moją PRAWIE rówieśniczką(rok starsza jestem) i mieszkamy PRAWIE w tym samym mieście .edit. Świeżo dodane: 1. Za jasne, na nie. 2. Podoba mi się, jakieś niepodobne do innych Twoich :P. Fajna jakość. 3. Brak mi ostrości w oddali. Fale wyszły fajnie. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
![]() używam aparatu Nikon D700 - body |
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
;p
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Fajna ostrość ale nieciekawy kadr.
2. Nie podoba mi się totalnie nieciekawe. Nikon D700 - body - czyli używasz samego body? ![]() Hm. W każdym razie gratuluje aparatu... Drogi sprzęt...
|
|
|
|
#11 |
|
BAN stały
|
tak
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
pokaż swoje zdjęcia ;P
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyno...
Posta pod postem się nie pisze. Bez obiektywu możesz mieć pewne problemy z robieniem zdjęć. Link do moich zdjęć masz w podpisie... Ludzie co się dzieje na tym Wizażu?
|
|
|
|
#14 |
|
BAN stały
|
)
|
|
|
|
#15 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sie od mojego wątku po 2 po co komentujesz mi zdjęcia i mówisz że nie podobajĄ?? może mi sie podobają każdy ma inny gust... ![]() po 3 też masz nie za bardzo fajne foty i wygląda to jak byś ściągnęła je z neta a ja je własno ręcznie robiłam aha sory za błędy ale klawiatura mi nawa,la |
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie skomentuję
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
no samym body ciężko zrobić zdjęcie
![]() najważniejsze w tym wszystkim to to że to jest NIKON żenada zdjęć nie skomentuje bo to i tak nie ma sensu |
|
|
|
#18 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() po pierwsze to, że zaczęłaś wątek nie znaczy, że masz prawo okazywac brak kultury i obrażać innych. po 2 sama na początku napisałaś by komentować zdjęcia a teraz gdy słyszysz słowa krytyki (a są one słuszne) masz pretensje. liczyłaś, że będą same pochwały ? te zdjęcia na nie nie zasługują jak narazie. po 3 Clarissa zna sie na rzeczy więc ma świetne zdjęcia i o to chyba chodzi by były dobre i zachwycały oko ? licz się z innymi, takie zachowanie nie jest tu mile widziane. |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
dimethicone
mądrze napisane my sobie tu pomagamy i mówimy co jest nie tak co można poprawić itd to nie jest nasza-klasa żeby pisać "o jakie piękne zdjęcie" ,"śliczne" itd nie na tym polega to forum edit: Clarissa następnym razem po prostu wytłumacz komuś że posta pod postem sie nie pisze ale może trochę mniej że tak to określę entuzjastycznie bo mnie to by też zdenerwowało szczerze ci powiemPostanowiłam jednak wyrazić swoją opinie: *1* bardzo ładne lubie takie zdjęcia *2* byłoby super gdybyś usunęła to co wystaje u dołu fotograffi *3*prześwietlone ale ładne *4*jakoś mi sie nie podoba *5*nieostre *6* kompletna klapa po pierwsze data na dole po drugie czemu mu uszy ucięłaś *7*o dacie wspomniałam już wyżej pomysłowe ale mi nie przypadło do gustu *8*na nie *9*nic nie przedstawia *10* śliczne *11*takie sobie reszta zdjęć mo sie podoba a najbardziej to http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1219774397 |
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
|
Hah wiem nerwowa jestem ale chyba każdy by ostrzej zareagował. Co do ostatnio dodanych zdjęć to są bardzo dobre - zadziwiająco dobre w porównaniu z pierwszymi...
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem Ty nie wstawiasz swoich zdjęć bo baaaaardzo się różnią poziomem i jakością...
No i twierdzisz, że robisz zdjęcia samym body... wiesz w ogole co to jest body? edit: twierdzisz, że robisz Nikonem D700 to jak wytlumaczysz fakt, że to zdjecie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1219764520 zostało zrobione jednym z aparatow Fuji? cos sciemniasz kolezanko...
"Przeznaczenie rozdaje karty. A my tylko gramy." Artur Schopenhauer [SIGPIC][/SIGPIC] Edytowane przez Marwari Czas edycji: 2008-08-26 o 22:48 |
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nic nie ściemniam poprostu zdjęcie to zrobiłam innym aparatem aparatem koleżanki |
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo podobają mi się twoje zdjęcia, gratuluję pomysłów. Jedynie jakość w niektórych jest kiepska, ale za dużo ich na raz abym mogła opisać. Czekam na więcej.
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Pomimo Twoich wypowiedźi skomentuję bo chyba o to chodziło.
1. za małe, horyzony leci, kolory na + 2. znowu horyzont krzywy, coś się wkradło u dołu- to na minus 3.horyzont (!) 4. podoba mi się, fajnie uchwycone uderzające fale 5. 6. nieostre, no i ta data- litości 7. nieostre dziwaczne- tutaj nie wyszedł eksperyment I wygląda jak robione komórką- gdzie tutaj niby ten Nikon 8. j.w. 9. małe, za jasne, nijakie 10. hmm, zupelnie odmienne- nie mam się do czego przyczepić ( no może oprócz ramki, ale to kwestia gustu) 11. znowu nieostre, małe, fale ok 12. takie poprawne, bez rewelacji, kadr oklepany 13. o nie, kadr- nie skomentuję 14. na plus, chociaż szumi trochę 15.nie powiem nic bo ogólnie jestem antyfanką zdjęć "pieseczków i koteczków" 16. klimatyczne, troche tylko to Słońce przeszkadza i psuje efekt 17. zwykłe truskawki- powiało nudą Tylko mnie nie zakrzycz
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
też samym body?
|
#26 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#27 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ok spoko dzieki za komentarz i za ocene |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz co... wszystkie fotki z "innej beczki" - chodzi mi o styl fotek...
A to daje do myslenia....
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ Edytowane przez ABRA_ABRA Czas edycji: 2008-08-27 o 14:01 Powód: dopisek |
|
|
|
#29 |
|
BAN stały
|
kolejne nowe foty ;]
sory że to 2 zdjęcie jest takie małe ale coś na aparacie przestawiłam i zrobiło mi sie takkie małe ;/ |
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
aha i zapomniała tego zdjęcia dodać i szczerze mówiąc to jest moje ukochane zdjęcie ;D
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

: