![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Tej Pani odbiło
Dzisiaj trafiłam na ten artykuł http://deser.pl/deser/56,111858,1032...wibratory.html
Powiem szczerze, że przeczyta lam wszystkie jej wypociny podlinkowane na tej stronie i jestem przerażona, ze istnieją kobiety, które tak myślą. kochane Wizażanki zgadzacie się z tą panią czy tak, jak ja uważacie ją za niespełna rozumu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tej Pani odbiło
No niestety z takich ludzi słynie PIS , co za baba
![]() Przeraża mnie fakt, że ta pożal się boże partia ma tylu zwolenników, tylu jest ludzi w Polsce, którzy myślą podobnie ... ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- "...erotyczne zabawki stworzył mężczyzna, żeby opanować histeryczne stany kobiety" - przypomina Żuraw." ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- "Po gejach, wibratorach i cudzołożącej Irance Magdalena Żuraw wzięła na tapetę "plagę zdeterminowanych kobiet". "Wszędzie też gdzie się pojawiają - niszczą. Gdy nie zajmują się nauką czy szeroko pojętą kulturą - niszczą siebie (swoją kobiecość); gdy zaś zajmują się (zawodowo) nauką czy kulturą - zaniżają ich poziom, przez co niszczą ludzkiego ducha". Aby nie być gołosłowną, Żuraw wymienia najważniejsze dziedziny ludzkiej aktywności i sprytnie zauważa, że brak w nich wybitnych reprezentantek płci pięknej. 1. Nauka: Niemal wszystkie przełomowe odkrycia w dziejach ludzkości dokonywane są przez mężczyzn. Żadnego Lorentza, Newtona płci pięknej. 2. Poezja: dziś w większości pisana przez kobiety ? upada. Żadnego Baudelaira, Poego. 3. Literatura: żadnego Dostojewskiego, Goethego.. Wybitna literatura nie wyszła nigdy spod kobiecego pióra - wymienia Żuraw z całą bezwzględnością - Świat nie rozwija się dzięki kobiecie - i to jest FAKT - stwierdza. Ale przecież do czegoś chyba muszą się kobiety nadawać? Miejscem kobiety jest dom. Dobra literatura, poezja (pisana przez mężczyznę), ukochane dziecko. Tam może się rozwijać, tam realizować i stamtąd zmieniać świat - poucza młoda kandydatka PiS. " Jezu, to już nawet śmieszne nie jest ... jak mloda kobieta XXI wieku może wyznawac takie poglądy... Może jakiś zwolennik PIS'u się tu nam wypowie i wytłumaczy tą farsę.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą to już chyba drugi o niej wątek ![]()
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2011-09-22 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale promować ten pogląd w dzisiejszych czasach ... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam, że ktoś też ją zaczął obsmarowywać na Wizażu. Przepraszam i kajam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ale jaki, że wibrator stworzył mężczyzna w celu "leczenia" przypadłości, którą się wtedy określało "histerią"?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
O tej pani jest już wątek.
![]() Ale w temacie... Wystarczyło mi, kiedy przeczytałam, co myśli o gejach. Chamstwo, buractwo, zaściankowość, homofobia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą jak ktoś lubi takie klimaty to polecałabym jeszcze panią Barbarę Buonafiori
![]() Iii chyba to na tyle z mojej strony, bo pewnie za parę godzin będę żałować, że się odezwałam w takim chwytliwym temacie ![]()
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() źródło -> niech ktoś mi powie, że to żart. Proszę. Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-09-22 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że ta pani wie co robi. W jaki sposób najlepiej zwrócić oczy całej Polski na siebie? Poprzez kontrowersyjne zachowanie i opinie. Cwane. Ciekawe tylko jak się z tego wyplącze, bo że są to jej poglądy nie wierzę ani trochę.
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
"Mądry, wartościowy mężczyzna jest chlubą kobiety. Zaś jego wyższość intelektualna przyozdabia ją pełnym blaskiem. Jak pięknie jest gdy kobieta nie wie o czym mówi jej mężczyzna a podziwia sposób w jaki mówi! Jak pięknie gdy w pełnym zaufaniu i braku lęku przed ośmieszeniem może go zapytać na jakiej zasadzie działa internet... "
![]() szok nie słyszałam wcześniej o tej babce ![]()
Jeśli chcesz tęczę, musisz pogodzić się z burzą Edytowane przez atatoja Czas edycji: 2011-09-22 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Oby do wiosny
|
Przeżyłam szok, co może mieć w głowie młoda atrakcyjna dziewczyna....
Jako komentarz posłużę się cytatem: Sfiksowała bo chłopa dawno nie miała. Chłopa jej trzeba! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Moze ona sobie rozkminila ze jest dla kogos takiego nisza, dzieki ktorej sie wybije i wejdzie do sejmu? dla mnie to chyba jedyne wytlumaczenie...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wczuwajcie się tak w panią Barbarę bo z tego co wiem, to teksty ironiczne, pisane przez faceta.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Pranie mózgu od małego i efekty są takie, jak na załączonym... linku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mhm.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Oby do wiosny
|
W sumie jakby tak to ona sama sobie zaprzecza: Pcha się do polityki pouczając, że miejsce kobiety jest w domu. Poza tym jak mozna takie seksistowskie farmazony wygadywać będąc kobietą!
Przeraził mnie sczerze tekst dotyczący ukamienowania.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
o pani Żuraw jest już wątek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=562129
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2955801 0]Właśnie zaczęłam czytać mundrości tej pani. Dzięki, już nie muszę pić kawy
![]() źródło -> niech ktoś mi powie, że to żart. Proszę.[/QUOTE] masakra ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny
Uważam ze ten tekst został napisany przez Faceta i to o dosc ciasnych pogladach lub bardzo sfrustrowanego. Pewnie jego kobieta jest bardzo ładna i inteligentna a on jej do piet nie dorasta i dlatego musial sie chlopina wyladowac na innych kobietach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Tej Pani nie odbiło, jest taką samą karierowiczką o jakich z obrzydzeniem pisze ( albo faktycznie pisze za nią facet a ona użycza tylko wizerunku), chce ta karierę po prostu zrobić szybko w partii z niestety dość dużym poparciem a swoje ciasne poglądy wygłasza wszem i wobec bo wie, że się o niej dużo na tkaich forach jak to z oburzeniem pisze. chce być na topie, bo babciom u których ta partia ma poparcie taka wnuczka by się podobała.... i chyba tyko u nich może na takie poparcie liczyć. Mało tego skoro wygłasza poglądy, że mężczyźni rządzą światem i to należy do nich to po co pcha się do polityki? Hipokrytka i karierowiczka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Raróg
|
Cytat:
; P A ona ma zas prezesa, nic juz nie pomoze : )
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2011-09-23 o 04:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2955801 0]Właśnie zaczęłam czytać mundrości tej pani. Dzięki, już nie muszę pić kawy
![]() źródło -> niech ktoś mi powie, że to żart. Proszę.[/QUOTE] Zmroziło mnie to: Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Te teksty to ironia. Część kobiet naprawdę tak myśli i to wtedy jest STRASZNE.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Odnosząc się do tych farmazonów wypisywanych przez BB i ich rzekomo ironicznej natury, to szczerze powiedziawszy, nie przypuszczam. Gdybym tekst w stylu tego, który zacytowała powyżej Klarissa przeczytała w felietonie autorstwa Magdaleny Środy albo Kazimiery Szczuki, to nie miałabym najmniejszych wątpliwości, że to jest ironia. Ironia, która ma na celu skierowanie uwagi na jakiś konkretny problem.
Jednak biorąc pod uwagę fakt, że "Najwyższy CZAS!" jest organem prasowym UPR to czytając te fantazje ironia jest ostatnią rzeczą, o którą podejrzewam autora ![]() No nie śmieszy mnie to, za cholerę nie śmieszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Nie mówię, że ja pękam ze śmiechu nie moje poczucie humoru- ale lepiej znać cel napisania czegoś zanim się oceni. :P "Ironia" typu Środa nie śmieszy mnie TYM BARDZIEJ dlatego nie szukam jej artykułów w necie i już.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.