|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ratunku wredna fryzjerka!!!!!!!!
Dziewczyny co robic , by,lam dzis u fryzjerki miala mi sciac 5 cm a sciela 15 cm bo niby przypadkiem za duzo przyciela mi i powiedziala ze musi taks csciac powiedziala ze to nie duzo ebdzie, mialam pikne dlugie wlosy!!!!!!!!!!!! Cudne kazdy mi to mowil. A ta koza co mnie scienala miala zniszczone od telenionego blondu. Co powinnam zrobic w tym przypadku? Jeszcze mnie zwyzywala ze mi nie pasuje, a ja sie nic nie ruszlamz ero jak mogla przypadkiem mi spieszyc moje wloski??? Poakzylam jej 5-4 cm!!!!!!!!!1 zaraz sie zbaije jaki ten swiat wredny!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ratunku wredna fryzjerka!!!!!!!!
Rozumiem jak to boli
![]() Mi fryzjerka juz tak trzy razy zrobiła, byłam załamana ale po kilku dniach sie przyzwyczaiłam do nowej długości, możesz iść do innego fryzjera żeby z tych włosków jakie teraz masz zrobił jakąś fajną fryzure, albo po prostu czekaj aż odrosną...mi już jak mówiłam trzy razy tak fryzjerzy zrobili a mimo to zapuściłam i znówm miałam długie, tak, że głowa do góry nie jedną z nas spotkało cos podobnego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ja też miałam tak samo, jak zobaczyłam ile fryzjerka ścięła mi włosów, to o mało zawału nie dostałam, więc nie martw się nie jesteś jedyna, ja wtedy zaczełąm robić różne fryzurki sobie np loki kręcić, a teraz zawsze jak chodze na strzyżenie to trzy razy patrze ile fryzjerka dokładnie ścina czy oby nie za dużo...
ps: może fryzjerka zazdrościła ci włosów... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
zapłaciłaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Właśnie, też jestem ciekawa, ja z reguły płaciłam bo mimo że włosy miałam o połowe krótsze to zawsze ładnie wygadały, przez co po paru dniach byłam nawet zadowolona z nowej fryzury
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Czipsi nie martw się włosy odrosną. Ja też kiedyś chcialam podciąć u fryzjerki końcówki a obcięła mi 15 cm. Tak to już bywa z tymi fryzjerkami, chyba tak obcinają włosy klientkom z zazdroścci jak te mają ładniejsze włoy od nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
mnie to pytanie od razy przyszło na myśl, bo mam takie właśnie lęki przed fryzjerką z wizją albo z wiedzą, że ona wie lepiej
![]() a w swoim życiu RAZ cięła mnie świetna babeczka, dla której 2 cm to 2 cm a nie 7 ![]() ![]() a tak to wszystkie jakie minęłam na swej drodze cięły za dużo. wiem, że mam zniszczone włosy i najlepiej by było obciąć od razu 10 cm - ale do niektórych pań nie dociera, kto decyduje o tym, z czym wyjdzie z salonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Też tak miałam. Raz z włosów do pasa fryzjerka obcięła mi je do połowy pleców. Teraz nie chodzę do fryzjera. Przychodzi do mnie koleżanka-fryzjerka i obcina mi same końcóweczki ( te najdłuższe, odbiegające długością od innych włosów).
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ojejku...
![]() Ja teraz też mam zamiar iść do fryzjera, ale tak się boje że mi za dużo zetnie... Ale musze w koncu pójść , bo mam strasznie już końcówki zniszczone.. ![]() Ech... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
włosy nie zęby - odrosną
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
wszystko będzie ok
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.