|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pomocy! Częstochowa sale weselne i inne
Cześć!
Otwieram nowy wątek, ponieważ jestem zdesperowana i potrzebuję szybkiej pomocy/rady. Sądzę, że wiele osób może na tym skorzystać. Planujemy z TZem we wrześniu ślub. I...dopiero teraz zabraliśmy się za organizację! Mamy za sobą już nauki przedmałżeńskie, ale nie mamy: *sali *DJa/ orkiestry *fotografa *kamerzysty *samochodu do kościoła i z powrotem W zasadzie nie mamy NIC. Ale szukamy. Chcielibyśmy dowiedzieć się od bardziej doświadczonych ludków o to ile zapłacili za wesele w przeliczeniu na osobę (u nas będzie 50-60 0sób), gdzie je zrobili i czy byli zadowoleni. Może znajdzie się jakaś dobra dusza i też udzieli nam rad życiowych na co zwracać uwagę? Dziś np. ku mojemu zdziwieniu pan powiedział nam, że na jego sali płaci się za pranie pokrowców na krzesła dodatkowo. ZAIKS podobno 10% od tego co płacimy zespołowi (??), dodatkowo płatne wszystko praktycznie. Obdzwoniliśmy sporo miejsc i są wolne terminy, ale nie chcielibyśmy dać się "skroić". Pomocy! Rady co do zespołu, fotografa, dja, kamerzysty, kosmetyczki, fryzjerki, salonu sukien ślubnych....albo krawcowej? Wszystko w Częstochowie i okolicach mile widziane. Pozdrawiam i dziękuję za wszelkie sugestie !;-) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy! Częstochowa sale weselne i inne
Witaj
![]() Powiem CI tak: fotograf + kamerzysta: http://krzysztofprzybysz.com/slub/ zespół : ROTARO salon sukien ślubnych: http://www.slubne-bianco.pl/index1.htm lub http://www.dolce-vita.com.pl/slubne.html ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas też będzie 60 osób i ją sobie zamówiliśmy ale na 2015 rok dopiero! w reszcie nie pomoge bo sama jeszcze nie mam Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2013-07-27 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Mam do odstąpienia zespół Desperados z Jaskrowa w terminie 13-14 września 2014
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o auto to z czystym sumieniem mogę polecić białą warszawę, nie mam zapisanej strony, ale bez problemu znajdziesz stronę na googlach
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
podbijam wątek, polecicie jakieś sale ???
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja się ostatnio zakochałam w constancji ale niestety nie mieli wolnych terminów
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
W tę sobotę byłam na weselu na sali Tango. Wystrój moim zdaniem rewelacja - bardzo nowocześnie, ale ja uwielbiam takie klimaty. Jedzenie w porządku, dużo potraw, nie było szans wszystkiego spróbować.
Jedyne "ale" to wielkość sali, u koleżanki było 65-70 osób i to było moim zdaniem optymalnie, więcej gości się raczej nie zmieści.
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Elrosa ja akurat będę miała malutkie wesele tak koło 60 osób, więc idealnie
![]() ![]() pati0090 a gdzie zarezerwowałaś w końcu salę? Bo widzę, że masz już ustaloną datę ślubu (przynajmniej tak wnioskuję z podpisu)
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
właśnie jest dużo ładnych sal, ale wiele z nich nie ma miejsc hotelowych dla gości co uważam, że jest dużym minusem :/
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Zespół na 12-13 wrześnie LIMITS ( super zespół polecam, rozkręcają każdą imprezę)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Podbijam temat bo przyszedł czas organizacji wesela.
Szukamy sali na ok 130 osób z miejscami noclegowymi dla ok. 15 osób. Czestochowa lub okolice (bardziej w stronę Radomska). No i najlepiej żeby cena za osobę nie przekroczyła 170 zł. Czy któraś z Was mogłaby coś polecić? Wiem, ze jest pełno sal, ale na stronie to można poczytać tylko a zależy mi na opinii osób które gdzieś były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ja już po weselu, śmiało mogę wszystkim polecić salę Wenecka w kłobucku (razem z hotelem jest sala, tak wiec hotel dla przyjezdnych na miejscu). Sala prześliczna, odnowiona, w takim bardzo eleganckim stylu. Jest tak śliczna, że nawet nie ozdabialiśmy jej żadnymi balonami ani niczym, bo jest tak ładna ze nie było potrzeby ingerencji z naszej strony
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Wszystko powinno się Wam udać znaleźć na planujemywesele.pl macie tam sale, fotografów, dj-ów i całą resztę galimatiasu
![]() Edytowane przez tasmanska Czas edycji: 2017-06-07 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
W Was nadzieja.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.